Monika Földešiová Krimi

Z nádrže vytieklo asi 100 litrov oleja

Polícia od dnešného rána vyšetruje krádež olejového čerpadla z nákladného auta v areáli súkromnej spoločnosti na Športovej ulici v Prešove. Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Karnišová informovala TASR, že doposiaľ nezn

Hovorkyňa konštatovala, že majiteľovi vznikla celková škoda vo výške približne 3000 eur. Policajti v súvislosti s prípadom začali trestné stíhanie vo veci krádeže a poškodzovania cudzej veci, za čo páchateľovi hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.
Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove Pavol Hrabčák informoval, že na asfaltovú plochu sa vylialo vyše 100 litrov oleja, ktorý takmer dve hodiny likvidovali prešovskí hasiči.
Zasahujúca jednotka prevádzkovú kvapalinu odstránila s pomocou absorpčných rohoží a pilín. Následne ju uložili do prenosnej nádoby a odovzdali zástupcovi majiteľa spoločnosti, ktorý má zabezpečiť jej likvidáciu. Podľa operačného dôstojníka hasiči zabránili tomu, aby sa olej dostal do pôdy, prípadne kanalizácie.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM