Ľubomír Hudačko Futbal

Z futbalového Tatrana Prešov odišli dvaja dôležití hráči: Prestup prichystala aj ďalšia opora!

Svoj odchod z Tatrana Prešov pred jarnou časťou ligy spečatili už dvaja pravidelní účastníci základnej zostavy. Klub sa tak pred dôležitou jarnou časťou oslabil a prestup zaznamenala aj ďalšia opora. Napriek tomu zelenobieli azda budú mať v II. lige len tie najvyššie ambície.

Ilustračný obrázok k článku Z futbalového Tatrana Prešov odišli dvaja dôležití hráči: Prestup prichystala aj ďalšia opora!
Zdroj: Webnoviny.sk

Podpisom v Zbrojovke Brno potvrdil prestup záložník Jozef Dolný. Rodák zo Spišskej Novej Vsi pôsobil okrem Prešova aj v Michalovciach, kde bol na hosťovaní. Dolný strelil v jesennej časti tejto sezóny 2. ligy za Tatran štyri góly.

Dolný s účastníkom Gambrinus ligy podpísal polročné hosťovanie. Dolný bude spoluhráčom svojich krajanov Martina Husára a Mareka Kaščáka

„Určite to bolo ťažké rozhodovanie, pretože Tatran je môj klub. Tatran je v mojom srdci! V prospech Zbrojovky zavážilo to, že mali o mňa záujem, je to Gambrinus liga a pre mňa nová výzva,“ povedal po prestupe. Z klubu okrem neho už odišiel do druholigového poľského tímu Nowy Sacz aj obranca Richard Kačala a prestup prichystal i záložník Peter Katona.

Ten však pre zmenu do stavu manželského. So snúbenicou Renátou si svoje „áno“ povedali v netradičný deň a dá sa povedať, že aj za netradičných okolností – bez veľkých osláv a pompéznej svadby. „Boli sme vo štvrtok na mestskom úrade. S Renátkou čakáme bábätko a chceli sme, aby sme ešte pred jeho narodením boli svoji. Ale nechceli sme nejakú veľkú oslavu a svadbu robiť teraz, keď je tehotná. Dohodli sme sa s pánom primátorom, že sa zoberieme iba tak „pri káve“ uňho v kancelárii. Takže trvalo to asi päť minút a už som v chomúte, “ povedal klubovú stránku dobre naladený šikovný mladík.

Zdroj: 1FCTatran

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM