Tlačové správy

VYŽREBOVALI SME VÝHERCU dovolenky v Chorvátsku v obľúbenom letovisku Vodice s TIP Travel

Súťažili ste o pobyt v novej vilke hotela Imperial – vila Clara v termíne od 31. 8. do 7. 9. 2017 v celkovej cene 994 eur! Dnes sme vyžrebovali meno šťastného výhercu.

Ilustračný obrázok k článku VYŽREBOVALI SME VÝHERCU dovolenky v Chorvátsku v obľúbenom letovisku Vodice s TIP Travel
38
Galéria
Zdroj: TIP travel

Súťažili sme o skvelú dovolenku s TIP Travel

Snom mnohých dovolenkárov je práve tyrkysovo modré pobrežie Jadranu. Naša súťaž umožní jednému z vás si tento dovolenkový sen splniť a oddychovať v obľúbenom chorvátskom letovisku Vodice. Podmienkou výhry skvelého zájazdu bolo zodpovedanie súťažnej otázky.

Súťažná otázka: Na koľkých fotografiách vo fotogalérii pri článku je odfotený slnečník, ktorý obsahuje žltú farbu?

Správna odpoveď: Slnečník so žltou farbou sa objavil na 7 fotografiách.

Žltá farba na slnečníku sa objavila na fotografiách č.: 5, 13, 15, 27, 29, 33 a 35

Počas troch týždňov sme dostali až 970 odpovedí z celého Slovenska. Neraz ste sa zapojili aj so svojimi rodinnými príslušníkmi. Zo správnych odpovedí sme vyžrebovali a víťazkou našej súťaže sa stáva:

Marika Pavúková, Lúka 700, Brusno

Výherkyňa napísala: „Zapájam sa do súťaže, vo Vodiciach som ešte nebola, veľmi rada by som sa tam išla pozrieť a na Plitvické jazerá tiež :-). Slnečníky so žltou farbou som narátala na 7 fotografiách.“

Marika Pavúková získava od TIP Travel týždenný pobyt v novej vilke hotela Imperial – vila Clara v termíne 31. 8. – 7. 9. (7 nocí).

Zájazd nájdete na tiptravel.sk.

Zapojením sa do súťaže ste súhlasili s podmienkami súťaže. Výhercu budeme kontaktovať mailom.

Príťažlivé Vodice

Imperial je obľúbeným hotelom v známom letovisku Vodice. V rámci jedinečného hotelového komplexu majú klienti cestovnej kancelárie TIP travel na výber dva typy ubytovania – komfortné hotelové superior izby s výhľadom na more alebo okolitú zeleň a izby v klimatizovaných vilkách. K dovolenke vo Vodiciach neodmysliteľne patrí aj bohatý kultúrny program, rušný nočný život a neviazaná prázdninová atmosféra.

Celkom oprávnene sa Vodice označujú za mesto mladých. Vďaka pestrému hotelovému programu v sprievode animátorov CK TIP travel je Imperial ideálnym miestom pre aktívnych dovolenkárov. Blízkosť známej pobrežnej promenády vás zláka na romantickú večernú prechádzku do srdca mestečka. Nevynechajte ani výlet na ostrov Zlarin, prípadne navštívte starobylé mesto Šibenik.

Žltá farba na slnečníku sa objavila na fotografiách: 5, 13, 15, 27, 29, 33, 35
7
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM