Ľubomír Hudačko Rôzne

Vyžreboval ceny a rozžiaril detské oči: Mikuláš v Prešove ani tento rok nesklamal

Nadšenie detí v Prešove nemalo konca-kraja. Na Hlavnej totiž potešil ich oči Mikuláš a ani tento rok nesklamal. Žreboval aj stovku cien.

Ilustračný obrázok k článku Vyžreboval ceny a rozžiaril detské oči: Mikuláš v Prešove ani tento rok nesklamal
14
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Mnohé deti naňho netrpezlivo čakali a napokon sa aj dočkali. Do Prešova po roku v stredu opäť zavítal Mikuláš. Spolu s ním prišli aj jeho pomocníci anjel a čert. Tento rok bol hlavným motívom Mikulášov stratený mobil.

Program spestrili kultúrne vystúpenia mladých talentov a pomedzi to Mikuláš so svojou družinou na pódiu žrebovali stovku cien. „My sme síce nič nevhrali, ale náš Samko sa veľmi tešil. Je to prvýkrát, čo bol takto naživo pozrieť Mikuláša na Hlavnej a páčilo sa mu to,“ zdôverila sa nám mamička Jarmila. Správne odpovede do Mikulášskej nádielky zaslalo vyše 1300 detí, hlavnou cenou bol parádny bicykel.

VIDEO: Do Prešova aj tento rok dorazil Mikuláš
1
Galéria

„Už minulý rok to bolo super a Mikuláš mal veľmi pozitívny ohlas u našich ratolestí. Tešíme sa s nimi, že v to detské tajomno veria a majú z toho radosť. Samozrejme, dostali aj veľa sladkostí a už sa tešia aj na darčeky pod stromčekom,“ prezradili rodičia Peter a Paulína, ktorí sa prišli pozrieť na podujatie aj so svojimi deťmi.

Výhercovia si spomínané ceny môžu prevziať v nasledujúce dni na Oddelení kultúry a cestovného ruchu Mestského úradu v Prešove na Jarkovej ulici č. 26 počas pracovných hodín. Ceny sa vydávajú len na základe občianskeho preukazu rodiča dieťaťa, ktoré cenu vyhralo a vydávané budú do 29. decembra 2017. A ako to počas mikulášskej akcie na Hlavnej vyzeralo? To si už môžete pozrieť v obrazoch.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

V OBRAZOCH: Mikuláš aj tento rok potešil prešovské deti
14
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM