Ľubomír Hudačko Rôzne

Vysokoškolský festival v Prešove prilákal sympatické krásky: 3 najpôvabnejšie návštevníčky Unipofestu

Svoj Unipofest študenti Prešovskej univerzity oslávili pred blížiacimi sa skúškami bujaro, s lákavými kapelami a hlavne s dobrou náladou. Našli sme aj pôvabné študentky, ktoré sa prišli zabaviť v hojnom počte. Festival študentov okrášlili a 3 tie najpôvabnejšie sme vyspovedali.

Ilustračný obrázok k článku Vysokoškolský festival v Prešove prilákal sympatické krásky: 3 najpôvabnejšie návštevníčky Unipofestu
Zdroj: Dnes24.sk

Bolo sa na čo pozerať! A reč nie je len o hudobných ťahákoch počas Unipofestu 2015 v areáli Prešovskej univerzity.

Práve naopak, v Prešove svojim pôvabom skrášlili podujatie Unipofestu ich návštevníčky. Tie sa vybrali na podujatie prakticky z totožných dôvodov; zabaviť sa s priateľmi alebo vychutnať si známe kapely. Vybrať tie najkrajšie nebolo ľahké, pretože hoci ste sa otočili za dvomi, oproti šli ďalšie tri.

Vyspovedali sme podľa nás 3 najkrajšie dámy. Anita prišla na festival so sestrou Tatianou. „Chcela som si oddýchnuť od učenia a prišla som aj na dobré kapely. Síce je ich tohto roku trochu menej, ale sú dobré. Tešila som sa najviac na Heľenine oči, tam mi hrala rodina, na Desmod, lebo sú známi a aj na Rammstein, jednoznačne. Ale zabavili by sme sa aj bez kapely. Organizácia na jednotku, boli tu vyhadzovači a kontrolovali, aby sa tu neniesol alkohol, takže aj to bolo super,“ povedala pre náš portál a aj nás tak presvedčila, že festival bol plný pôvabných dám.

„Som prváčka a chcela som si vyskúšať aj takýto štýl zábavy. Najviac som sa tešila na kapelu Desmod. Študujem manažment turizmu a hotelierstva,“ uviedla pre zmenu sympatická Diana. Unipofest prilákal aj študentku Medzinárodného podnikania ISM Slovakia v Prešove, Patríciu: „Boli sme na otvorení a chceli sme stihnúť aj Heľenine oči, čo nám však nevyšlo. Tešila som sa tak určite na Desmod,“ dodala. Či sme vybrali najpôvabnejšie dámy ako návštevníčky Unipofestu, posúďte sami vo fotogalérii.

Čítajte tiež:

Legendárni Mloci oslavujú 30,5 roka: Počas koncertu bude na pódiu v jednej chvíli až 18 muzikantov!

Májové ťaháky v Prešove: TOP 10 podujatí, na ktorých nemôžete chýbať

Dídžej Róbert Baláž v rozhovore o svojej kariére: Kultúra v Prešove zahynula pred 20 rokmi!

foto/video: Dušan Guman

Headliner Desmod na Unipofeste: V Prešove ponúkol aj tieto hity!
4
Galéria
3 najpôvabnejšie návštevníčky festivalu prešovských vysokoškolákov v obrazoch
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM