Ľubomír Hudačko Rôzne

Vybláznime sa na snehu: Chystajú sa Majstrovstvá Prešova v sánkovaní

Majstrovstvá Prešova v sánkovaní po ročnej pauze sa opäť dočkajú svojho dňa D. Zábavná športová súťaž bude tradične na kopci Bikoš, sídliska III v Prešove. Súťažiaci sa môžu tešiť aj na ocenenia!

Ilustračný obrázok k článku Vybláznime sa na snehu: Chystajú sa Majstrovstvá Prešova v sánkovaní
Zdroj: TASR

Už po tretíkrát budú na programe dňa v našom meste Majstrovstvá Prešova v sánkovaní. Tenntoraz sa uskutočnia 7. februára.

„Registrácia účastníkov sa bude konať od 9.00 do 11.30, súťažiaci môžu do 12.00 využiť trať na rozjazdy a tréningové jazdy. O 12 00 sa začne oficiálny štart MS. Prítomná bude porota hodnotiaca umelecký dojem, traťový kontrolóri a časový merači. Vyhlásenie víťazov a ocenených je naplánované na 16-tú hodinu,“ uviedol koordinátor súťaže Michal Kačmár.

Ako dodal, oceňované budú kategórie rýchlostný zjazd – sólo jazda a skupinové jazdy, umelecký dojem, technické prevedenie sánkovacieho povozu, najkrajšia sánkovacia báseň a ocenenie najmladšieho a najstaršieho účastníka.

„V prípade nepriaznivých podmienok sa podujatie posúva na iný dátum,“ zakončil Kačmár možný scénar.

To by však vôbec nemalo hroziť, práve naopak. Podmienky na sánkovačku sú viac ako vhodné, dôkazom toho je aj naša fotogaléria z mesta. Čítajte viac!

Pozrite aj prvú časť foto z kalamity v Prešove!

Na Sibírskej sneh roztopil a spôsobil zaplavenie ulice!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM