Ľubomír Hudačko Kultúra

Vyberajte spolu s nami: Aké zaujímavé podujatia ponúka tento víkend v Prešove?

Dni voľna už odštartovali a my sme sa pozreli na to, aké zaujímavé akcie ponúka tento víkend v Prešove. Prinášame vám výber našich tipov...

Ilustračný obrázok k článku Vyberajte spolu s nami: Aké zaujímavé podujatia ponúka tento víkend v Prešove?
Foto: Ľubomír Hudačko

Rally Prešov

do 14. apríla 2018 Hlavná ulica

Do boja s časom na meraných úsekoch súťažné vozidlá vyrazia v sobotu ráno. Víťazov by sme mali poznať v rovnaký deň podvečer, kedy bude slávnostné vyhlásenie výsledkov na námestí pred prešovskou radnicou.

1.Slovak Pink Floyd Revival

14. apríla v Encore

The Endless Story. Zabaviť sa môžete aj pri hitoch ako Money, Another Brick In The Wall,High Hopes, Coming Back To Life či Comfortably Numb.

Vesmírne otázniky

14. apríla 11:00 v planetáriu

Hudobný program pre deti od 5 do 9 rokov spracovaný formou muzikálu. Prostredníctvom veselých pesničiek sa deti oboznamujú so Zemou a jej najbližším okolím – s Mesiacom, súhvezdiami, Slnkom a jeho súrodencami hviezdami.

Sandonoriko: Martin Geišberg a Daniel Špiner

14. apríla 20:30 v Christianii

Sandonoriko je autorský projekt s autorskou hudbou a autorskými textami. Texty sú magicko realistické a hudba poetická, občas premiešaná básňami, nebrániaca sa ani experimentu. Projekt trvá štyri roky a má za sebou desiatky koncertov a melódií do divadelných predstavení.

PHJ 2018 -„Na počiatku bola melódia“

15. apríla 17:00 v PKO Čierny orol

Prierez vývoja zborovej hudby od jej najstarších foriem. V interpretácii dvoch zborových telies – Miešaného speváckeho zboru Nostro Canto a Zboru katedrálneho chrámu sv. Alexandra Nevského v Prešove, odznejú diela rôznych hudobných skladateľov.

Otvorené manželstvo

15. apríla 18:00 v Kine Scala

Komédia o svojráznom manželskom páre a večnom konflikte mužského a ženského princípu, z pera talianskeho dramatika a nositeľa Nobelovej ceny za literatúru, Daria Fo.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM