Ľubomír Hudačko Rôzne

Vráti sa do Prešova kôň PreMo? Prečítajte si, s čím prišiel exprimátor Hagyari na svojom facebooku

Vráti sa Prešovský Morgan späť do mesta? Bývalý primátor na facebooku vyzval ľudí k jednoduchej akcii v podobe lajkovania. A tá vyšla nad očakávania. Akú ponuku chce Pavel Hagyari predložiť súčasnej hlave mesta?

Ilustračný obrázok k článku Vráti sa do Prešova kôň PreMo? Prečítajte si, s čím prišiel exprimátor Hagyari na svojom facebooku
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovský Morgan, alebo v skratke PreMo bol vlani ozdobou centra mesta. Dlho sa tu síce neohrial, ale teraz sa hovorí o jeho návrate.

V parku je aktuálne prázdno, keďže kvetinový Preško je dočasný a iba na sezónu od jari do jesene. Na svojom facebooku dal teda bývalý primátor Hagyari jednoduchú výzvu a šancu na to, aby sa pre zmenu mohol na svoje pôvodné miesto vrátiť PreMo.

„Idea vzniku tejto sochy v mojej hlave vznikla už dávnejšie ako pocta koňarom a mnohí si teraz prajú jeho návrat. V prípade, že získa viac ako 100 lajkov na uvedených fotkách, ponúknem pani primátorke a mestu vrátiť koňa na námestie,“ uviedla bývalá hlava mesta.

Lajkov však je aktuálne pod fotografiami na jeho facebooku viac ako 2 000 tisíc. Ako Hagyari dodal, primátorke Turčanovej ho ponúkne vrátiť do parku. „Bude to už na jej rozhodnutí, zatiaľ je na ranči Pohoda-Kúty,“ zakončil. Autorom sochy je Michal Kačmár, výšku má 420 cm.

Čítajte tiež:

Odhalenie v centre Prešova, z ktorého pôjdete do kolien: Na prvý pohľad kvetináče, ale…treba vidieť FOTO vnútri! :-)

foto: fb

Prešovský Morgan opäť na svojom mieste? V hre je jeho návrat do centra!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM