Ľubomír Hudačko Iné športy

Vráti sa brankár Richard Štochl do Prešova? Tatran by ho privítal rád po dlhej dobe

Najlepší slovenský hádzanár za uplynulý rok Richard Štochl si vzhľadom na nepriaznivú finančnú situáciu v klube Čechovskí Medvedi bude zrejme musieť nájsť nový angažmán. Reálne vyzerá jeho návrat do Tatrana Prešov, v ktorom už pôsobil v 90. rokoch.

Ilustračný obrázok k článku Vráti sa brankár Richard Štochl do Prešova? Tatran by ho privítal rád po dlhej dobe
Zdroj: TASR

Finančné problémy nútia zmeniť dres

Osemnásobného najlepšieho hádzanára Slovenska Richarda Štochla by radi privítali v kádri Tatrana Prešov. Skúsený brankár má síce ešte na nasledujúcu sezónu zmluvu s Čechovskými Medvedmi, ale ruského šampióna trápia vážne finančné problémy (neprihlásil sa ani do Ligy majstrov) a dokonca nad ním visí hrozba bankrotu.

Záujem z Tatrana je

„Môžem potvrdiť, že máme o jeho služby záujem. Riša Štochla poznáme a vieme o jeho brankárskych kvalitách. Aby sme ho mohli angažovať, potrebujeme vedieť, či by chcel u nás pôsobiť a za akých podmienok. Plánujeme s ním na túto tému hovoriť, v tejto záležitosti chceme mať jasno tento, prípadne budúci týždeň, keďže s prípravou začíname už 1. júla,“ uviedol generálny manažér Tatrana Branko Benko.

Úradujúci slovenský majster má momentálne zmluvne viazaných dvoch zahraničných brankárov – Čecha Jakuba Krupu a Svetislava Verkiča zo Srbska. Michalovský rodák Štochl v Tatrane Prešov pôsobil na začiatku svojej seniorskej kariéry v rokoch 1994 – 1998.

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM