Ľubomír Hudačko Rôzne

Volejbalových majstrov privítala primátorka na radnici: Aký darček im Andrea Turčanová venovala?

V uplynulých dňoch potešili naše mesto prešovskí volejbalisti. Tí sa radujú z titulu, prvého po desiatich rokoch. Majstrov tak privítala na radnici aj primátorka Andrea Turčanová. Aký darček úspešným športovcom venovala?

Ilustračný obrázok k článku Volejbalových majstrov privítala primátorka na radnici: Aký darček im Andrea Turčanová venovala?
Zdroj: Dnes24.sk

Šarišania sa tak po desiatich rokoch vrátili na extraligový trón, majstrovský titul je opäť v Prešove. Zaslúžili sa o to volejbalisti z klubu Mirad PU Prešov. Celý mančaft na čele s trénerom a vedením odniesli Ďakovný list primátorky mesta Prešov. Na oplátku dostala hlava mesta tričko s logom klubu.

„Takéto víťazstvá majú pozitívnu odozvu aj vo verejnosti a každá takáto správa o Prešove je pre nás prínosom,“ neskrývala radosť zo zisku majstrovského titulu primátorka Andrea Turčanová, ktorá volejbalistom osobne zablahoželala.

Premiérový titul získali Prešovčania ešte v sezóne 2004/2005. Rolu favorita na celkového víťaza extraligy potvrdzovali zverenci Ľuboslava Šalatu od úvodu sezóny – v základnej a nadstavbovej časti ročníka 2014/2015 odohrali 28 duelov, zvíťazili 26 krát. Vo vyraďovacích súbojoch neprehrali ani raz a aj to jasne hovorí o tom, že titul je v správnych rukách.

„Veľmi sa tešíme z majstrovského titulu. Na tomto úspechu sme pracovali dlhých päť rokov a toto je vrchol nášho snaženia. V celom ročníku sme podávali dobré výkony, vyhrali sme základnú aj nadstavbovú časť a v celej extralige sme prehrali len dva zápasy. Jediné čo nás mrzí je prehra vo finále Slovenského pohára,“ zhodnotil úspešnú sezónu prešovský lodivod Ľuboslav Šalata.

Čítajte tiež:

Prešovská primátorka zachytená v akcii: Takto sa Andrea Turčanová obháňala lopatou!

Delňa, zimák či kúpalisko na trojke: Mesto už vie, kto si robí zálusk na prenájom!

foto: Milan Grejták

Informácie redakcii poskytla hovorkyňa radnice Veronika Kmetóny Gazdová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM