Ľubomír Hudačko Rôzne

Vodiči za ňou otáčajú hlavy: V Prešove púta pozornosť na ceste netradičný úkaz, FOTO

Vodiči v Prešove na ceste na Košickej ulici si môžu všimnúť zaujímavý úkaz. Čosi nečakané tam púta pozornosť. A nejeden šofér za tým otáča hlavu.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči za ňou otáčajú hlavy: V Prešove púta pozornosť na ceste netradičný úkaz, FOTO
5
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

To, čo púta pozornosť na krajnici vozovky Košickej ulice v Prešove by ste len tak netipovali. Priamo pri asfaltovom povrchu a chodníku sa vyníma krásna slnečnica.

Široko-ďaleko sa nenachádza žiadne jej dvojča, vyníma sa tam osamotene. Hoci, najnovšie sa rozrastá. A niet divu, veď miluje slnko a v prípade priaznivého počasia sa ešte môže ďalej rozmnožiť. „Slnečnice nie sú náročné na starostlivosť a vystačia si samé. Chce to len čas a keď sa jej darí aj okolo cesty a výfukových plynov, tak tá má naozaj tuhý korienok,“ smial sa pri pohľade na ňu Štefan.

Vodiči, ktorý jazdia okolo by však určite radšej mali dávať pozor na cestu. Rozžiarenie a spestrenie tejto plochy síce je zaujímavý úkaz, ale nie natoľko, aby kvôli nemu mali vznikať nehody či iné nepríjemnosti.

„Čudujem sa, že ju ešte nikto odtiaľ nevytrhol. Uvidíme, ako dlho sa tu ešte ohreje. V každom prípade je to zvláštne, doposiaľ som nič podobné nevidel,“ pridal sa k téme aj Milan, ktorý si všimol slnečnicnu takisto. No a ako to na mieste vlastne vyzerá si pozrite v našej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Púta pozornosť na kraji cesty v Prešove: Slnečnica na netradičnom mieste
5
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM