Webnoviny - Rôzne

Vodiči mali viac nehôd, ale s ľahkými zraneniami

WEBNOVINY.SK Všetky cesty v Prešovskom kraji sú zjazdné, povrch vozoviek je pokrytý vrstvou kašovitého až utlačeného snehu do päť centimetrov.

PREŠOV 20. decembra (WEBNOVINY) – Najviac snehu spadlo predpoludním do 11:00 v okolí Stakčína, kde nasnežilo päť až 15 cm snehu. Ako informoval dispečer Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja z obvodu Stakčín Juraj Kapráľ, situáciu zvládli, v teréne mali šesť sypačov a dva traktory. Cesty sú preorané a posypané, popoludní prestalo snežiť.

Dopravná situácia je v celkom kraji pomerne rovnaká. Hasiči mali od rána 13 výjazdov k dopravným nehodám, ktoré sa skončili s ľahšími poraneniami alebo bez zranení. Službukonajúci dispečer Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Prešove pre agentúru SITA uviedol, že najviac zásahov mali v okrese Levoča, kde sa stali ľahšie dopravné nehody pri Doľanoch, Spišskom Hrhove a Spišskom Štvrtku, hasiči pomáhali vodičom aj v okresoch Kežmarok, Prešov, Stará Ľubovňa a Bardejov. Pod nehody sa podpísali hlavne klzké cesty so snehom. Aj v krajskom meste Prešov ostala na cestách ujazdená vrstva snehu, po ktorej sa jazdí s problémami.

SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM