Krimi

Vodič v Prešove nerešpektoval zákaz vjazdu na Hlavnú: Toľkoto potom nafúkal!

Počas včerajšieho popoludnia podľa polície jazdil muž (33) cez Prešov na osobnom aute zn. Hyundai, napokon bol však umiestnený do cely policajného zaistenia.

Ilustračný obrázok k článku Vodič v Prešove nerešpektoval zákaz vjazdu na Hlavnú: Toľkoto potom nafúkal!
Zdroj: TASR

„S autom išiel aj po Hlavnej ulici smerom na Ul. Okružnú, kde bol hliadkou Obvodného oddelenia PZ Prešov – Sever zastavený z dôvodu nerešpektovania dopravného značenia a to zákazu vjazdu na Ul. Hlavnú. Pri následnom riešení dopravného priestupku bol vodič vyzvaný, aby sa podrobil dychovej skúške k zisteniu požitia alkoholického nápoja,“ uviedol krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Ten zároveň dodal, že muž sa dychovej skúške podrobil, jej výsledok bol pozitívny a nameraná hodnota predstavovala 1,32 mg/l (miligram etanolu na liter vydychovaného vzduchu), čo je v prepočte 2,75 promile.

„Vodiča policajti obmedzili na osobnej slobode a predviedli na policajné oddelenie. Po vznesení obvinenia z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky bol umiestnený do cely policajného zaistenia a bude stíhaný v super rýchlom konaní,“ povedal Džobanik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM