Krimi

Vodič (62) v Prešove si zavaril: Narazil do auta pred ním a aj nafúkal

Muž (62) v Prešove viedol osobné auto na Sabinovskej ulici a podľa polície narazil do idúceho auta pred ním. A jeho dychová skúška bola pozitívna.

Ilustračný obrázok k článku Vodič (62) v Prešove si zavaril: Narazil do auta pred ním a aj nafúkal
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinili včera prešovskí dopravní policajti muža (62) z Prešova. „V utorok popoludní viedol obvinený Prešovčan po Sabinovskej ulici osobné auto Kia Ceed. Za križovatkou cesty I/68 a cesty I/18 v smere jazdy z ulice Sabinovskej na ulicu Dukliansku nedodržal bezpečnú vzdialenosť za vozidlom idúcim pred ním a prednou časťou svojho auta narazil do zadnej časti pred ním jazdiaceho vozidla Fiat Punto,“ uviedol hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Ako hovorca pokračoval, po príchode policajtov na miesto bol vyzvaný aby predložil doklady k vedeniu a prevádzke motorového vozidla.

„Tie však nepredložil a taktiež bol vyzvaný, aby sa podrobil dychovej skúške k zisteniu požitia alkoholických nápojov. Dychová skúška na alkohol bola pozitívna, vodič nafúkal 0,85 mg/l miligram etanolu na liter vydychovaného vzduchu. Policajti vodiča obmedzili na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ zakončil Džobanik.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM