Ľubomír Hudačko Kultúra

Víkend sa už blíži, čo zažiť v Prešove? Tipy na podujatia od piatka až do nedele

Blíži sa už prvý novembrový víkend. Čo počas neho zažiť v našom meste? Prinášame vám redakčné tipy na zaujímavé akcie od piatka až do nedele.

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa už blíži, čo zažiť v Prešove? Tipy na podujatia od piatka až do nedele
Foto: Ľubomír Hudačko

Kurkus + Yektal

3. novembra o 21.00 vo Wave

Kurkus je ojedinelý zjav na slovenskej hudobnej scéne. Štvorčlenná kapela pracujúca s besnou organickou energiou vychádzajúcou z vlastnej mytológie sa vracia na pódiá so sériou koncertov k ich druhému albumu Apoka. Yektal je inštrumentálna hudba tvorená farebnými plochami miešajúcimi rôzne žánre, kde rockové jadro kapely dotvára dychová sekcia.

Príšerákovci 3D (SD)

4. novembra o 13.40 v Cinemaxe

Wishbonovci nie sú práve šťastná rodinka. Mama Emma má kníhkupectvo, ktoré je pred krachom, otec Frank je prepracovaný a každý deň trpí pod tyranským šéfom. Dcéra Fay je nešťastná, hanblivá tínedžerka a syn Max je síce matematický génius, ale v škole ho ostatní šikanujú.

Miro Jaroš pre deti Ťuki tour 2

4. novembra 16:00 – 18:00 v Kine Scala

Po úspešnom, minuloročnom Ťuki tour, pripravil Miro Jaroš so svojou kapelou nový program pre deti a ich rodičov. Na koncerte nebudú chýbať najznámejšie hity, ani skladby z albumu Pesničky pre (ne)poslušné deti 2. Koncert nie je vhodný pre deti do 3 rokov a deti zle znášajúce hlasnú hudbu.

Korben Dallas

4. novembra od 20.00 v Encore

Korben Dallas vydali v marci nový štúdiový album “Stredovek”. Turné k albumu pokračuje na jeseň koncertmi po celom Slovensku. Na koncerte v Prešove sa ako špeciálny hosť predstavia domáci Satin Lead. Po koncerte party s Rock DJ.

Billy Barman Zavinyl tour

4. novembra o 22.00 vo Wave

Dýchajúce obrazy konečne nadobudli svoju vinylovú podobu. Pri tejto príležitosti vyráža Billy Barman na krátke a monotématické Zavinyl tour 2017.

Jigsaw

5. novembra o 20.50 v Cinemaxe

V meste za záhadných okolností začnú objavovať mŕtve telá, ktoré nesú neklamné známky krutého násilia. Pátranie privedie políciu k šokujúcemu odhaleniu. Všetky dôkazy ukazujú totiž na jediného muža – Johna Kramera. Ale ako je to možné? Muž neslávne známy pod prezývkou Jigsaw, je už viac ako desať rokov mŕtvy.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM