Ľubomír Hudačko Kultúra

Víkend sa blíži, je čas vyraziť von: PREHĽAD akcií v Prešove!

Ak ste si na tento víkend nič nenaplánovali, skúste si vybrať z nasledujúcej ponuky. Možno stále hľadáte, kde by ste trávili nadchádzajúci víkendový čas a pritom nemusíte cestovať mimo mesta. Množstvo príležitostí na chvíle oddychu objavíte aj priamo v Prešove.

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa blíži, je čas vyraziť von: PREHĽAD akcií v Prešove!
Foto: Rastislav Búgel

Piatok 24.10.

Klub priateľov Šarišskej galérie

Stretnutie so Slavom a Slávkou Brezinovcami na výstave. Komentovaná prehliadka spojená s besedou o živote a tvorbe Martina, Slava a Slávky Brezinovcov. V Šarišskej galérii od 15.45.

Obchod na korze

V DJZ bude premiéra inscenácie Obchod na korze. Hlavné postavy si zahrali Boris Srník, Svetlana Janišová a Kveta Stražanová. Od 18.30 v historickej budove.

Olympic Revival

Legenda českej hudobnej scény má svoju Revival kapelu a tá sa predstaví v piatok od 20.00 v Pivárni Slavia. Nenechajte si skvelé hity ujsť!

Koncert skupiny Bumerang

U Greka v Prešove sa od 20:00 môžete tešiť na koncert skupiny Bumerang. Všetci priatelia Prešova sú vítaní. Vstup voľný.

PHK Prešov – HC 07 Orin Detva

Príďte podporiť “koňarov” do ICE arény v boji o prvenstvo, buly je naplánované na 17:30. Vstupné je znížené na jedno euro.

Zemplín – fest

Potravinársky festival zameraný na podporu potravinárskych firiem v regióne. Viac ako 30 druhov piva, súťaž o najlepší produkt, hudobné skupiny, atrakcie pre deti. To všetko na Zemplín feste na prešovskom námestí od 15.00.

Sobota 25.10.

Skate sesion vol.2

V Live to ride – Extreme Sport Hall na Bardejovskej 36 vás čaká od 10.00 Skate Sesion. Ak máte chuť, tak zoberte dosku a príďte. Od 20.00 sa bude žúrovať na afterparty.

Detský koňársky deň

Na rodiny s deťmi čaká pestrý program, vozenie detí na koni, pripravená je westernová show a ukážky parkúrového jazdenia. Pre najmenších účastníkov tohto dňa sú pripravené aj súťaže a tombola. Od 13:00 v Jazdeckom areáli na Sídlisku III.

Syndrom

Herečka Andrea Kerestešová predstavuje fotografickú výstavu s názvom Syndróm alebo mezi nebem a zemou, s ktorou sa prvýkrát predstavila na jar tohto roku v Prahe. O hudobný program sa postará skupina The Void. Od 19.00 v Caraffovej väznici.

Koncert Inside Group v Christianii

Fusion Jazzrocková formácia vznikla v júni 2012 z členov skupiny Andy Belej quartet s cieľom prezentovať sa autorskou inštrumentálnou hudbou. Peci Uher, Vilo Cicoň a Vilo Stanek vám zahrajú už túto sobotu v Christianii od 20:30.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM