Ľubomír Hudačko Rôzne

Videli ste ho už? V Prešove máme novinku, pribudol ešte jeden Betlehem, FOTO

Nie jeden, ale hneď dva Betlehemy už môžeme obdivovať na verejnom priestranstve v Prešove. Ten druhý pribudol v lokalite, ktorá po rokoch podstatne ožila.

Ilustračný obrázok k článku Videli ste ho už? V Prešove máme novinku, pribudol ešte jeden Betlehem, FOTO
8
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Nejeden Prešovčan sa zhodne, že aj druhý Betlehem na verejnom priestranstve je nádherný. Nájdete ho rovno pri Sklade soli na Solivare, kde bol nedávno nainštalovaný.

Prišli sa aj pomodliť

Ešte mu chýbajú postavy Troch kráľov, tie ale majú byť vyrobené na jar. „Verím, že z neho budú mať radosť deti, mládež i dospeláci. Hneď ako sme ho nainštalovali, už pri ňom deti z miestnej školy spievali koledy. Strážnik objektu Skladu soli nám hovoril, že už sa tu pristavili aj ľudia, ktorí sa prišli pomodliť,“ uviedol k novinke na Solivare prešovský poslanec za mestskú časť č.5 (Solivar, Soľná Baňa, Šváby) Peter Krajňák.

Nabudúce aj nasvetlenie

Spomínaný mestský poslanec zároveň dokonca prezradil, že to ešte stále nie je všetko. „Po dohode s riaditeľom NKP Solivar a jedným bývalým zamestnancom sa budeme snažiť budúce Vianoce urobiť príbytok pre malého Ježiška ešte krajším. A určite ho vhodne nasvetlíme,“ zakončil Krajňák.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Poteší mládež aj dospelých: Na Solivare môžete obdivovať krásny nový Betlehem
8
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM