Ľubomír Hudačko Krimi

V prešovskom obchoďáku sa kradlo: Mladík v predajni zjedol rožky s vlašským šalátom, vzal si ešte aj šišky!

Lukáš (22) podľa polície v prešovskom obchodnom dome priamo na predajnej ploche skonzumoval rožky aj vlašský šalát a neskôr si vzal šišky, no z predajne odišiel bez zaplatenia.

Ilustračný obrázok k článku V prešovskom obchoďáku sa kradlo: Mladík v predajni zjedol rožky s vlašským šalátom, vzal si ešte aj šišky!
Zdroj: TASR

V stredu v skorých ranných hodinách podľa polície došlo v jednom z obchodných domov v Prešove ku krádeži potravín a to priamo na predajnej ploche.

„Vtedy neznámy muž z regálu predajne vzal 3 rožky, vlašský šalát. To skonzumoval priamo v predajni. Neskôr vzal 2 marhuľové šišky a 2 kakaové šišky, ktoré si odložil do vrecka nohavíc, ktoré mal na sebe. Po takomto nákupe prešiel cez pokladničnú zónu bez zaplatenia tovaru,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Tá zároveň dodala, že muž tak konal napriek tomu, že za obdobný čin už bol v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý pokutou. „Muž bol na mieste zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Juh začal trestné stíhanie a súčasne aj vzniesol obvinenie z prečinu krádeže Lukášovi (22), pochádzajúcemu z obce Lipany,“ zakončila Migaľová.

Môže vás zaujímať:

Uzávierka diaľnice medzi Prešovom a Budimírom: Zbystriť pozornosť by mali vodiči, tohto termínu sa to týka!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM