Ľubomír Hudačko Krimi

V prešovskej škole zrazu nastal rozruch: Nabehli do nej policajti, kontrola troch tried so psom!

Na jednej zo škôl v Prešove nastal rozruch. V akcii boli totiž muži zákona a nasadený bol väčší počet síl a prostriedkov, dokonca im pomáhal aj pes. V škole došlo ku kontrole troch tried.

Ilustračný obrázok k článku V prešovskej škole zrazu nastal rozruch: Nabehli do nej policajti, kontrola troch tried so psom!
Zdroj: TASR

V utorok boli operatívnym oddelením Okresného riaditeľstva Policajného zboru Prešov vykonané preventívno-bezpečnostné opatrenia s názvom Čisté školy.

„Vykonaná akcia bola zameraná na predchádzanie a elimináciu drogovej trestnej činnosti na teritóriu mesta Prešov. V tejto súvislosti došlo k nasadeniu väčšieho počtu síl a prostriedkov. Do výkonu bolo zaradených 10 policajtov štátnej i mestskej polície ako aj služobný pes,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Ako hovorkyňa dodala, akcia sa konala v služobnom obvode Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Sever, na jednej zo základných škôl. „Pri vykonávaní jednotlivých opatrení bola prítomná i riaditeľka školy. Skontrolované boli 3 triedy, nebol ale zistený prípad prechovávania alebo držania omamných a psychotropných látok,“ zakončila Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM