Ľubomír Hudačko Hokej

V Prešove si zahrá hokejista so skúsenosťami z NHL: Klub láka divákov pivom zdarma!

Nestáva sa často, aby sa na prešovskom ľade objavilo zvučné meno hokejistu so skúsenosťami z NHL. No v 19. kole I. hokejovej ligy bude v akcii aj hráč hostí s touto minulosťou a pre divákov je pripravené pred súbojom Prešova so Spišskou Novou Vsou aj ďalšie lákadlo. Pivo zdarma a zlacnené vstupné!

Ilustračný obrázok k článku V Prešove si zahrá hokejista so skúsenosťami z NHL: Klub láka divákov pivom zdarma!
Zdroj: Dnes24.sk

Tradičný rival na ľade, netradičné lákadlá pre divákov. Pivo zdarma a zlacnené vstupné fanúšikovia môžu využiť, ak prídu podporiť PHK Prešov na jeho vlastnom ľade. V radoch hostí môžu obdivovať skúsenosti Ľubomíra Vaica z NHL a tešiť sa na prestížne derby!

Hostia sú bok po boku Prešovu a doposiaľ nazbierali rovnaký počet bodov – 36. Spišiaci však majú o jeden odohratý zápas menej a preto sa vo veľkom derby s PHK budú snažiť ukázať všetci. Tím vedie skúsený kapitán, bývalý reprezentant so skúsenosťami z NHL, Ľubomír Vaic. Ak sa aj vy tešíte na súboj dvoch východoslovenských klubov, ktoré majú vždy svoj špecifický náboj, máte o dôvod viac zavítať na prešovský ľad. Klub sa totiž rozhodol znížiť cenu vstupného na jedno euro, pre fanúšikov je pripravené aj pivo zdarma. Príďte podporiť “koňarov” v piatok o 17:30!

Prešovským hokejistom sa podarilo prekvapiť hokejovú verejnosť a pred dvoma týždňami sa ocitli na samom čele prvoligovej tabuľky. Ich bojovná hra prinášala ovocie, zverencov Jána Vodilu zosadila z vedúcej pozície prehra na Považí a následne vonku s Liptovským Mikulášom. Naposledy Prešov neuspel v súboji so Senicou keď jej podľahli 1:2.

Text: Lukáš Rusňák, foto: PHK

Prešov privíta na svojom ľade Spišiakov: Pivo zdarma a vstupné len euro!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM