Ľubomír Hudačko Krimi

V Prešove sa odohrala tragédia: Na železnici vyhasol mladý ľudský život!

Veľmi smutná udalosť v Prešove. Na železnici vyhasol mladý ľudský život. Tu sú podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku V Prešove sa odohrala tragédia: Na železnici vyhasol mladý ľudský život!
Zdroj: TASR

V sobotu 19. novembra podľa polície telefonicky oznámil na oddelenie ŽP PZ Prešov strojmajster ZSSK a.s. Prešov, že v úseku železničnej trate medzi stanicou Prešov – Šarišské Lúky a stanicou Kapušany pri Prešove v mestskej časti Nižná Šebastová došlo k zrazeniu a usmrteniu človeka.

Lekárka konštatovala smrť

„Preverením hliadky na mieste bolo zistené, že rušňovodič osobného vlaku vo vzdialenosti asi 100 metrov pred vlakom zbadal neznámu osobu, ktorá sedela v medzikoľajovom priestore tvárou oproti vlaku, na čo on zareagoval použitím výstražného zvukového znamenia. Keď sa vlak približoval k osobe, tá zdvihla hlavu a pozerala sa priamo na prichádzajúci vlak. Rušňovodič už pre krátku vzdialenosť aj napriek použitiu rýchločinného brzdenia nedokázal vlak ubrzdiť,“ uviedol krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Ten zároveň dodal, že rušňovodič bol podrobený dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Na miesto sa dostavila ohliadajúca lekárka, ktorá konštatovala smrť následkom mnohopočetných devastačných poranení nezlučiteľných so životom.

Zahynula mladá žena

„Nebohá bola stotožnená ako žena (†34) z Nižnej Šebastovej a jej telo bolo prevezené na oddelenie súdneho lekárstva Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Prešove. K ostatným materiálovým škodám nedošlo. Prípad vyšetruje oddelenie ŽP PZ Prešov ako podozrenie z prečinu usmrtenia,“ uzavrel Džobanik.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM