Ľubomír Hudačko Kultúra

V Prešove sa chystá veľká dámska jazda: V meste to rozbalí ďalšia hudobná legenda!

Prešov opäť zažije vystúpenie legendy slovenskej hudobnej scény. Na jeseň sa predstavili Tublatanka a Jana Kirschner, príchod jari skúsi vzbudiť svojimi sviežimi pesničkami pre zmenu ďalšia úspešná interpretka. Koncert v Prešove si nenecháte ujsť, ak budete už o mesiac čakať pod pódiom v PKO.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove sa chystá veľká dámska jazda: V meste to rozbalí ďalšia hudobná legenda!
Zdroj: Dnes24.sk

Legendárna popová speváčka Beáta Dubasová spojila sily s mladou speváčkou Nikou Karch a spolu absolvovali v októbri 2013 koncertné turné, ktoré nieslo názov podľa jednej z najznámejšej Beátinej skladby: ,,Sme také, aké sme.“ Turné bolo úspešné a preto pokračuje aj v tomto roku pridanými koncertmi. Jeden z nich sa uskutoční aj v prešovskom PKO.

„Na pokračovanie turné s Nikou sa už veľmi teším. Týmto by som chcela pozvať všetky večné dievčatá na naše pridané koncerty a užiť si tak s nami dámsku jazdu,“ uviedla Beáta Dubasová.

Diváci sa môžu tešiť na skladby ako Účesy, Dievča z reklamy, Za dverami mojej izby, Ten príbeh je preč, Vráť mi tie hviezdy, Šumienky z Polomu, Sme také, aké sme, Cháp ma, ale predstaví aj novšie skladby. Beáta momentálne vystupuje s kapelou Panama v zložení: Brunno Oravec (klávesy, spev), John Dale (gitara), Ivan Zadrabaj (basová gitara) a Radovan Holúbek (bicie).

Podľa Niky Karch už počas turné sa interpretiek veľa ľudí pýtalo, prečo nekoncertujú aj v iných mestách: „S Beátkou sme si povedali, že počkáme ako dopadne šnúra a potom uvidíme. Keďže to dopadlo výborne, rozhodli sme sa pridať ďalšie koncerty, na čo sa už veľmi tešíme,“ dodala Nika Karch.

Vlani v októbri už spoločné turné speváčky absolvovali a tak si dajú repete, tentoraz však v iných mestách. Návštevnosť tých predošlých vystúpení mala pozitívny ohlas a preto sa diváci majú na čo tešiť.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM