Rôzne

V Prešove sa konal obľúbený veľtrh záhradníctva: Prvý deň v OBRAZOCH

Aj tentoraz je záver marca v Prešove v znamení veľtrhu stavebníctva a záhradníctva. Ak ste naňho ešte nezavítali, prvý deň si môžete pozrieť v obrazoch.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove sa konal obľúbený veľtrh záhradníctva: Prvý deň v OBRAZOCH
11
Galéria

Po iné roky sa Veľtrh stavebníctva a záhradníctva uskutočnil v Prešove už počas jarných lúčov slnka, no tentoraz návštevníkov privítalo chladnejšie počasie a sneh. Napriek tomu ich to neodradilo a prišli sa pozrieť k Tatran handball aréne.

Nielen vonku, ale aj vnútri arény sa opäť pripravilo 200 vystavovateľov, ktorí na najväčšom veľtrhu na východe Slovenska ponúkajú rôzne chutné dobroty, či potreby do domácností. „Prišla som sa sem pozrieť zo zvedavosti a ak nájdem niečo vhodné na kúpu, poradím sa s manželom a možno si niečo aj kúpime. Som rada, že sa tieto výstavy ešte konajú, majú tu podľa mňa miesto,“ povedala účastníčka Ivana.

Nájdete tu teda aj to, čo nie je ani na internete, napríklad odborné rady pre stavebné postupy, rekonštrukcie i porovnanie jednotlivých výrobkov na jednom mieste. Na svoje si prídu aj záhradkári. „Jar sa tento rok nie a nie dostaviť, takže na záhradku je ešte skoro myslieť. No verím, že čoskoro na záhradke využijem nový nakúpený materiál,“ zveril sa pre zmenu Prešovčan Lukáš. A ako to v prvý deň na mieste vyzeralo si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Veľtrh stavebníctva a záhradníctva v Prešove: Sledujte prvý deň na FOTKÁCH
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM