Ľubomír Hudačko Krimi

V Prešove narazila Fabia do Renaultu a ten do Opla: Keď prišli policajti na miesto, čakalo ich nemilé prekvapenie!

V Prešove, konkrétne na Ulici Volgogradskej, došlo k dopravnej nehode. Podľa polície Škoda Fabia narazila do osobného auta značky Renault Thalia a ten do vozidla Opel Astra.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove narazila Fabia do Renaultu a ten do Opla: Keď prišli policajti na miesto, čakalo ich nemilé prekvapenie!
Zdroj: Policajný zbor SR

K dopravnej nehode došlo podľa mužov zákona 8.2. 2016 krátko pred 19-tou hodinou večer v Prešove, na Ulici Volgogradskej.

„Karol (23) ako vodič osobného motorového vozidla zn. Škoda Fabia, viedol v uvedený deň i čas toto vozidlo po Ulici Volgogradskej smerom na Ulici Levočskú, pričom narazil do osobného motorového vozidla zn. Renault Thalia, ktorého vodičom bol Martin (45). Toto vozidlo sa nárazom posunulo a narazilo do ďalšieho vozidla zn. Opel Astra, ktoré v tom čase viedol Benjamín (66),“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Hovorkyňa ďalej pokračovala, že pri zrážke k zraneniu ľudí nedošlo a na autách vznikla škoda vo výške 5 800 eur. „Všetci účastníci dopravnej nehody boli podrobení dychovej skúške, pričom u jedného z nich, konkrétne u Karola (23) bola dychová skúška pozitívna. Jej výsledok dosiahol hodnotu 0,52 mg/l vydychovaného vzduchu,“ informovala Migaľová.

Karolovi bola obmedzená osobná sloboda. „Bol umiestnený do cely policajného zaistenia a následne mu poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove vzniesol obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V tomto prípade hrozí obvinenému mužovi trest odňatia slobody až na dva roky,“ uviedla hovorkyňa.

Môže vás zaujímať:

Dych vyrážajúce slová polície: Mladík (23) v Prešove na verejnosti vykonával patologické sexuálne praktiky!

Nehoda na prešovskej ulici: Mladík (18) sa vrútil do križovatky, na niečo však zabudol…škoda za tisíce!

Mimoriadna duchaplnosť dievčiny (18) v Prešove: Na chodníku zrazu na ňu mieril nôž, pred touto reakciou klobúk dole!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM