Ľubomír Hudačko Krimi

V Prešove museli byť do akcie povolaní hasiči: Požiar skladu s množstvom gumových pneumatík!

Hasiči v Prešove museli vyraziť do akcie. Stalo sa tak kvôli ničivému požiaru. Podľa polície došlo k uhoreniu pneumatík rôznych značiek a požiar poškodil aj plechovú strechu skladu a jej kovové nosníky.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove museli byť do akcie povolaní hasiči: Požiar skladu s množstvom gumových pneumatík!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

V pondelok podvečer na linku 158 Krajského riaditeľstva Policajného zboru Prešov oznámili pracovníci Hasičského a záchranného zboru požiar na Ulici Ku Surdoku v Prešove.

„Doposiaľ nezistený páchateľ spôsobil požiar plechového skladu, v dôsledku čoho došlo k uhoreniu gumových pneumatík rôznych značiek v počte okolo 200 kusov. Požiar poškodil aj plechovú strechu a jej kovové nosníky,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Ako pokračovala, majiteľovi pneumatík vznikla škoda vo výške 3 500 eur a vlastníkovi plechového skladu vznikla škoda vo výške 5 000 eur. „Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Sever začal trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci. Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky,“ zakončila Migaľová.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

V Prešove sa udiala dopravná nehoda: Najskôr zrážka áut a potom ešte aj náraz do chodkyne!

Tragická zrážka auta a nákladiaku: Muž na mieste podľahol zraneniam! FOTO

Polícia: Matka sa v dedine pri Prešove s nožom v ruke vyhrážala zabitím svojej dcére!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM