Ľubomír Hudačko Krimi

V Prešove letel vrtuľník a... takto to dopadlo: Poškodených zostalo až 5 áut!

Prešovčan oznámil polícii poškodenie až piatich vozidiel. Podľa mužov zákona k tomu došlo kurióznym spôsobom, v hlavnej úlohe bol vrtuľník!

Ilustračný obrázok k článku V Prešove letel vrtuľník a... takto to dopadlo: Poškodených zostalo až 5 áut!
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia rieši naozaj kuriózny prípad. V Prešove narobil podľa mužov zákona vrtuľník škody až na piatich zaparkovaných vozidlách.

„Vyšetrovaním bolo zistené, že neznámy páchateľ v Prešove na Budovateľskej ulici počas toho, ako pomocou vrtuľníka, ktorý na strechu budovy doviezol vysielač, rozvíril kamienky nachádzajúce sa na zemi.“

„Tie následne odleteli zo zeme a poškodili tam stojace motorové vozidlá,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Ako dodala, celkovo ide o päť motorových vozidiel a to zn. Škoda, Opel, Peugeot, Seat a Renault. ***„Škoda, ktorá im bola spôsobená dosiahla hodnotu 10 300 eur.“

„Došlo k prasknutiu skiel, poškriabaniu karosérie áut, rôznym preliačinám a poškriabaniam,“*** pokračovala Migaľová. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Juh začal v tomto prípade trestné stíhanie.

„A to pre prečin poškodzovania cudzej veci, trestná sadzba je v tomto prípade stanovená zákonom na trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ uzavrela Migaľová.

Foto: ilustračné

Čítajte tiež:

Policajti sa špeciálne zamerajú na cesty v Prešove: V TENTO deň za volantom určite pozor!

Policajti budú v strehu 24 hodín: 25 miest v Prešove a okolí, kde nás idú kontrolovať!

Zábery vrtuľníka v Prešove, čo narobil paseku: Takto letel nad mestom
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM