Krimi

V Prešove došlo k zrážke dvoch vozidiel: Vážna dopravná nehoda kamióna s osobným autom, jednu osobu oživovali!

V Prešove došlo v utorok dopoludnia k vážnej dopravnej nehode. Išlo o zrážku kamióna s osobným autom, pričom jednu osobu museli oživovať. Tu sú ďalšie informácie.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove došlo k zrážke dvoch vozidiel: Vážna dopravná nehoda kamióna s osobným autom, jednu osobu oživovali!
Zdroj: TASR

K nehode v smere zo sídliska Sekčov na Ľubotice došlo podľa polície v utorok dopoludnia. Zrazili sa tam kamión s osobným autom.

„Pri tejto nehode došlo k zrážke nákladného auta s osobným autom a to na prešovskej križovatke smerom na obec Ľubotice. Osoba nachádzajúca sa v osobnom motorovom vozidle utrpela ťažké zranenia,“ uviedol pre náš portál hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Informácie našej redakcii poskytlo aj operačné stredisko HaZZ: „Išlo o dopravnú nehodu poľského kamióna a vodiča osobného auta značky Škoda Felicia. Jednotka HaZZ po príchode postihnutú osobu z osobného auta vytiahla, poskytla jej predlekársku prvú pomoc oživovaním a odovzdala do opatery rýchlej zdravotnej pomoci,“ uviedol operačný dôstojník HaZZ v Prešove. „Muž (77) s úrazom hlavy a otrasom mozgu bol pri vedomí prevezený do nemocnice v Prešove,“ dodal informácie Boris Chmel, hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

Môže vás zaujímať:

Aktuálny rozpis z ministerstva: Ak zbadáte jedno z týchto áut, určite spomaľte!

Dychvyrážajúca udalosť v Prešove: Keď žena uvidela, čo mladík robí v parku, hneď volala políciu!

Nehoda na Vranovskej v Prešove: Opel narazil do Mercedesu a… toto po príchode zistili policajti!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM