Marcel Mojžiš Krimi Krimi

V Prešove došlo k nešťastiu: Malý chlapček (6) vypadol z balkóna!

V Prešove sa odohralo nešťastie. Chlapček menom Sebastián (6) podľa slov polície za doposiaľ presne nezistených okolností vypadol z balkóna.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove došlo k nešťastiu: Malý chlapček (6) vypadol z balkóna!
Zdroj: TASR

Nešťastie v našom meste. V Prešove došlo k zraneniu len 6-ročného chlapčeka menom Sebastián. Nešťastie sa odohralo na Ul. K Starej tehelni v Prešove v utorok krátko pred 19-tou hodinou večer.

„Vyšetrovaním bolo doposiaľ zistené, že Sebastián za doposiaľ presne nezistených okolností vypadol z balkóna na chodbe 1. poschodia,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Chlapček podľa slov hovorkyne polície dopadol na trávnatý porast nachádzajúci vo dvore. Šesťročný Sebastián je stabilizovaný. Ako dnes informovala hovorkyňa prešovskej fakultnej nemocnice Renáta Cenková, chlapca hospitalizovali na oddelení úrazovej chirurgie a utrpel zlomeninu zápästia. Hovorkyňa dodala, že je mimo ohrozenia života a dnes sa podrobil ďalším vyšetreniam.

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – sever začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

Dnes 24/tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM