Ľubomír Hudačko Krimi

V Prešove došlo k ďalšej bitke: Muž (41) na ulici čelil kopancom do hlavy!

V našom meste sa žiaľ udiala ďalšia bitka. Radovana (41) z Prešova mal podľa polície napadnúť na Levočskej ulici muž a kopať ho do hlavy.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove došlo k ďalšej bitke: Muž (41) na ulici čelil kopancom do hlavy!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Radovan (41) podľa polície zbadal na ulici konflikt medzi jednou ženou a dvoma mužmi, vystúpil z auta a prišiel k nim – tento konflikt chcel riešiť.

„Jeden z mužov prišiel k Radovanovi, chytil ho pod krk a pritlačil ho na predné sklo auta.Následne ho strhol na zem, keď mu ešte uštedril niekoľko kopancov do hlavy. Napadnutý muž podľa lekárskej správy utrpel zlomeninu nosových kostí. Polícia začala vo veci okamžite trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví a prečin výtržníctva. Už 15 minút po tomto skutku bol zadržaný podozrivý Róbert (40), ktorý bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Zadržaný muž bol podrobený dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,86 mg/l, na základe získaných dôkazov poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Sever, tomuto mužovi vzniesol obvinenie z výtržnosti a ublíženia na zdraví. „V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky,“ dodala Migaľová.

Čítajte tiež:

Prešovčan (40) v trolejbuse čelil hrôze: Mladíkom vytkol správanie, začali ho biť!

Nepríjemné podozrenie muža sa potvrdilo: Na bankomate v Prešove objavili čítačku kariet!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM