Ľubomír Hudačko Rôzne

V Prešove dekorovali novú MISS stredných škôl: Víťazkou sa stala táto kráska! FOTO+VIDEO

Nabitý víkendový program v Prešove pokračoval aj súťažou krásy mladých dievčat. V rámci MISS stredných škôl vyberali tú najpôvabnejšiu v miestnom PKO a rozhodne bolo z čoho vyberať. O priazeň sa uchádzalo desať dievčat, vyhrať mohla napokon len jedna. A je ňou táto kráska!

Ilustračný obrázok k článku V Prešove dekorovali novú MISS stredných škôl: Víťazkou sa stala táto kráska! FOTO+VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Titul si do Revúcej napokon odniesla Dominika Pašiaková, ktorá tak bodovala u poroty najviac.

O titul bojovala aj Prešovčanka

Zastúpenie v radoch súťažiacich bol aj Prešov, ktorý reprezentovala Tímea Lešková. Najvýchodnejšia obec, odkiaľ krásky bojovali bol Havaj a tá najzápadnejšia pre zmenu Trnava. Očariť porotu sa teda snažila zmes študentiek naprieč celým Slovenskom.

Druhou vicemiss sa stala Zlatica Kudrecová z Košíc a prvou vicemiss Alexandra Špirjaková z Kláštora pod Znievom. Titul MISS sympatia si odniesla Kristína Jandzíková zo Žiliny. Okrem hlavného titulu bol udelený aj titul MISS internet, ňou sa stala Júlia Krnáčová, MISS Bepon Alexandra Špirjaková a MISS malý futbal celková víťazka Dominika Pašiaková. Šlo o turnaj v malom futbale v Košiciach, ktorého sa dievčatá zúčastnili a prítomní športovci zvolili práve Revúčanku.

Víťazka chce v modelingu pokračovať

„Som veľmi šťastná. Každá jedna sme sem šli s tým, že chceme vyhrať, no som veľmi milo prekvapená. Unavená nie som, myslím si, že to všetko príde až na druhý deň, čo sa vlastne stalo, pretože aktuálne som plná energie a teším sa,“ boli prvé slová po vyhlásení výsledkov od Dominiky Pašiakovej.

Dievčatá sa stretávali od februára a mali sústredenia každý mesiac, kde sa poctivo pripravovali. „Neboli sme rivalky, boli sme veľmi dobré kamarátky. Dúfam, že budeme mať dobré vzťahy aj po finále a rada by som v modelingu pokračovala,“ zhodnotila. Dominika podľa svojich slov ešte v podobnej súťaži nikdy nebola. Prihlásila sa náhodou, keď formulár na internete našla počas konania svetovej MISS Universe.

Rada by skúsila herectvo

Dekorovaná kráska prezradila, že priateľa nemá. „A to je zlé, navyše nemám čas. A aký by mal byť? V prvom rade by ma mal zaujať na prvý pohľad a dôležité je aj jeho správanie. Všetko ostatné by prišlo samé,“ uviedla. Dominika by chcela šťastne zmaturovať a potom ísť na Vysokú školu. V Nitre na súkromnom konzervatóriu študuje herectvo.

„Určite by som chcela vyskúšať Vysokú školu muzických umení v Bratislave, chcela by som byť herečkou. Na oslavu veľmi nie je čas, pretože v pondelok mám skúšky z herectva a umeleckého prednesu. Zároveň dúfam, že sa mi otvoria nové príležitosti do života a rada by som na rok spolupracovala s touto súťažou,“ zhodnotila. Víťazka priznala, že mala poriadnu trému a tá neopadla ani po vyhlásení výsledkv. A čo prvé jej napadlo, keď sa dozvedela, že vyhrala? „Či nemám na tvári kŕč a či sa neusmievam až príliš,“ zakončila sympatický bruneta so smiechom. Príjemný finálový večer v prešovskom PKO znásobili vystúpenia speváčky Michaelly s kapelou a publiku sa predstavil aj Martin Husovský z Komajoty.

Čítajte tiež:

Dobrý festival v Prešove prilákal tisíce ľudí: Pozrite si prvý deň v obrazoch FOTO+VIDEO

foto: Dušan Guman

V Prešove bojovali o titul MISS: Toto sú krásky zo stredných škôl!
36
Galéria
MISS stredných škôl pozná vťazku: Je ňou krásna Revúčanka!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM