Ľubomír Hudačko Rôzne

V našom meste to rozbalila Perinbaba: V Prešove napadol prvý sneh, FOTO

Perinbaba sa predviedla aj v našom meste. V pondelok ráno obyvateľov čakalo biele prekvapenie. V Prešove napadol prvý sneh.

Ilustračný obrázok k článku V našom meste to rozbalila Perinbaba: V Prešove napadol prvý sneh, FOTO
19
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Sneženie metropolu Šariša zasiahlo v noci a ráno nejeden z nás zrejme otváral ústa pri pohľade z okna. Prvý sneh sa v uliciach nášho mesta tentoraz neuviedol totiž len ako jemný poprašok, ale napríklad na stromoch či strechách domov sa vynímal vo vcelku hojnej miere.

Hoci Martin na bielom koni meškal v Prešove deväť dní, napokon predsa len docválal aj k nám. Vodiči v Prešove ale nemusia mať hlavy v smútku, Perinbaba nám totiž veľkej nádielky bielej periny zatiaľ nedodala. „Ráno som už musel oškrabávať prvý sneh z auta, ale vyzerá to len ako jednorázová záležitosť. Hoci ho napadlo na prvýkrát celkom dosť a z toho som trochu prekvapený,“ povedal nám Jozef pri svojom štvorkolesovom tátošovi.

Ani na sánkovačku to v metropole Šariša ešte nevydá. V meste to však už prichádzajúcu zimu pripomína, pretože osadené sú vianočné ozdoby a takisto aj stánky na blížiacie sa trhy. A k zimnej nálade nám teraz prispela ešte aj spomínaná Perinbaba.

„Tento rok sa sneh trochu poponáhľal. A teraz to vyzerá na viac ako jemný poprašok, no asi veľmi rýchlo sa to aj tak roztopí. Takže si budeme musieť podľa mňa ešte počkať na ďalšie nádielky,“ povedala nám v pondelok doobeda na margo prvého snehu v Prešove Silvia. A ako to ráno v našom meste vlastne vyzeralo? Nezabudnite si pozrieť našu priloženú fotogalériu a uvidíte viac.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Prinášame vám to na fotkách: V metropole Šariša napadol prvý sneh
19
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM