Ľubomír Hudačko Iné športy

V Myjave nepresvedčili: Prešovskí volejbalisti na kopaniciach súperovi nestačili a ostávajú na piatom mieste

Volejbalisti VK Mirad PU Prešov nemali vhodnú fazónu na palubovke Spartaku Myjava, ktorému podľahli na sety 3:1. Lepšiu pozíciu do koncovky v prvom dejstve získal Prešov, ale vedenie 21:18 neudržal.

Ilustračný obrázok k článku V Myjave nepresvedčili: Prešovskí volejbalisti na kopaniciach súperovi nestačili a ostávajú na piatom mieste
Zdroj: Dnes24.sk

Prvý set bol spočiatku ako na hojdačke. Na podanie však za stavu 21:18 prišiel domáci Lech a dobrým podaním dostal domácich späť do hry. Myjava získala v koncovke prvý set a následne po dobrej hre aj druhý.

V treťom sete Prešov zariskoval na podaní a ubránil niekoľko ťažkých lôpt. Skorigoval stav na 2:1. Do štvrtého setu opäť nastúpil lepšie Prešov, ale vedenie 4:1 nestačilo. Domáci sa rýchlo spamätali pri podaní striedajúceho Dureca získali rozhodujúci náskok a aj víťazstvo v zápase.

Ľuboslav Šalata, tréner Prešova: “Zápas sa zlomil v prvom sete, keď sme nevyužili vedenie 21:18 a nechali domácich vyhrať prvý set. S výnimkou 3.setu, keď sme dobrým podaním a obranou domácich pritlačili, už potom mali domáci zápas pod kontrolou.”

Spartak VKP Myjava 3:1 VK MIRAD PU Prešov

(23, 17, –22, 17)

Zápas trval: 105 minút, rozhodovali: Juráček a M. Sarka.

Myjava: Martin Mikula 4, Lech 14, Hinduliak 12, Kriško 14, Mračko 12, Pělucha 6, libero Ochodnický (Leškanič 1, Halaj 1, Durec 1, Horník 2). Tréner: M. Májek.

Prešov: S. Lampart 1, Rajduga 14, Faron 3, Hudák 13, Macko 10, Digaňa 6, libero T. Lampart (Lux 2, Andráš 0, Závacký 0). Tréner: Ľ. Šalata.

Zdroj: svf, Spartak Myjava

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM