Tomáš Šuhajda Krimi

V kraji sa to hemžilo policajtmi: Pátracia akcia, do ktorej sa zapojilo až 117 mužov zákona!

Na území Prešovského kraja sa to v stredu ráno hemžilo policajtmi viac ako zvyčajne. Prebiehala totiž pátracia akcia, do ktorej bolo zapojených 117 policajtov.. Pozrite si výsledky z tejto akcie.

Ilustračný obrázok k článku V kraji sa to hemžilo policajtmi: Pátracia akcia, do ktorej sa zapojilo až 117 mužov zákona!
Zdroj: TASR

V Prešovskom kraji bola v stredu 10.9. v ranných hodinách vykonaná pátracia akcia po osobách a veciach. „Táto akcia bola zameraná na pátranie po osobách, na ktoré je súdom vydaný príkaz na zatknutie, príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody alebo zatýkací rozkaz. Policajti pátrali aj po nezvestných osobách a osobách, ktoré sú podozrivé zo spáchania trestnej činnosti,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Do akcie bolo zapojených spolu 117 policajtov – odboru kriminálnej, poriadkovej a dopravnej polície. Prekontrolovaných bolo 217 motorových vozidiel a 424 osôb. „Celkovo bolo vypátraných 8 osôb. Počas akcie bolo zistených 31 priestupkov, ktoré boli riešené v blokovom konaní,“ doplnila Migaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM