Ľubomír Hudačko Rôzne

V dopravnom podniku otvorili svoje dvere: Odhalili aj kuriózne nálezy v MHD! VIDEO

To by ste asi len tak netipovali, čo sa aj našlo vo vozidlách prešovskej MHD. Dopravný podnik otvoril svoje brány a predstavil aj kuriózne nálezy.

Zdroj: Dnes24.sk

Ďalší ročník Dňa otvorených dverí priniesol opäť zaujímavý program, atrakcie pre deti i prehliadku historických vozidiel. Ak ste sa vybrali do areálu Dopravného podniku mesta Prešov, čakal vás hneď na začiatku prejazd umyvárkou, čo je vždy azda najpopulárnejšia časť podujatia.

Následne už prebiehal kultúrny program na pódiu, počas ktorého bol ocenený aj najstarší zamestnanec DPMP. Pre deti bolo pripravené mini dopravné ihrisko, maľovanie na tvár aj občerstvenie.

Kurz prvej pomoci, či možnosť sadnúť si na miesto šoféra niekdajších vozidiel boli samozrejmosťou. Pozornosť pútali aj mini makety aktuálne využívaných vozidiel MHD, ale aj kuriózne nálezy.

„Som prekvapená, čo si ľudia mohli pri cestovaní MHD zabudnúť. Ako mohol niekto odísť, zrejme v staršom veku, bez svojej pomocnej paličky? Je to zvláštne, aj úsmevné zároveň,“ hovorila pri pohľade na veci Kamila.

To však nie je všetko, našla sa aj kniha, klobúk či dokonca cestoviny. Aj toto je teda dôkazom, že cestujúci pri nepozornosti stratia naozaj čokoľvek.

A na záberoch si môžete pozrieť aj ďalšie pohľady na deň otvorených dverí. Kliknite si fotogalériu aj video.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Boli sme pri tom: Dopravný podnik otvoril pre verejnosť brány svojho areálu
20
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM