Ľubomír Hudačko Futbal

V Demjate to futbalista Lukáš namieril ozaj skvostne: Gól z takmer polovice ihriska a pridal aj nádherný halfvolej! VIDEO

Tomu sa povedia presné trefy. Futbalista FK Demjata Lukáš Valiček na zápas proti Ražňanom len tak nezabudne. Jeho zásahy do siete pomohli k trom bodom, ale neboli to len obyčajné góly. Najmä dva z nich trafil naozaj skvostne, keď mieril takmer z polovice ihriska a pridal aj nádherný halfvolej.

Ilustračný obrázok k článku V Demjate to futbalista Lukáš namieril ozaj skvostne: Gól z takmer polovice ihriska a pridal aj nádherný halfvolej! VIDEO
Zdroj: YouTube.com

V zápase 19. kola Šarišskej V. ligy medzi FK Demjata a FK-FC Ražňany padlo dokopy až šesť gólov, no dva z kopačky Lukáša Valičeka boli naozaj obdivuhodné.

Najprv namieril presne takmer z polovice ihriska, potom zakončil zvnútra šestnástky medzi niekoľkými hráčmi súpera, aby onedlho pridal aj parádny halfvolej po prvotnom spracovaní. Jeho tím doma triumfoval pomerom 4:2, sám Lukáš namieril presne do siete teda dokopy trikrát a dosiahl tak hattrick.

Aj vďaka tomu Demjata v lige stále bojuje o čo najlepšie umiestnenie a má šancu dostať sa do trojice najlepších. S 34. bodmi je momentálne Demjata na 6. mieste. V minulosti práve tu vyrastal úspešný reprezentačný strelec Stanislav Šesták. Ako vidno, možno našiel svojho nasledovníka. Góly i môžete pozrieť v našej videogalérii. Tie najkrajšie trefy nájdete v časoch od 5. sekundy a od 48. sekundy.

foto: YouTube

V Demjate v okrese Prešov padli neskutočné góly: To sú ale trefy!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM