Ľubomír Hudačko Rôzne

V centre Prešova sa začína vynímať novinka: Prvé zábery inštalácie klziska, FOTO

Máme sa na čo tešiť. Pred Divadlom Jonáša Záborského už totiž začali inštalovať klzisko, ktoré je tohtoročnou vianočnou novinkou. Pozrite si prvé zábery.

Ilustračný obrázok k článku V centre Prešova sa začína vynímať novinka: Prvé zábery inštalácie klziska, FOTO
13
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Prešovčania sa onedlho dočkajú absolútnej vianočnej novinky. Prvýkrát sa totiž v centre mesta inštaluje syntetické klzisko. Jeho rozmery budú 10×15 metrov. Otvorené bude denne od piatka 25. novembra 2016 do stredy 25. januára 2017. Pre verejnosť od pondelka do nedele 13.00 – 20.00 (v prípade škôl je potrebné nahlásiť záujem deň vopred na oddelení školstva, mládeže a športu).

„Medzi prednosti klziska patrí jeho nezávislosť na chladení a teplote okolitého prostredia. Výhodou oproti klasickej ľadovej ploche je aj to, že je neporovnateľne lacnejšie a ekologickejšie. Rýchlosť sklzu na syntetickej ľadovej ploche je menšia, a tak si treba na ľad chvíľu zvykať. Neodmysliteľnou súčasťou je vstupovať na syntetickú ľadovú plochu s nabrúsenými korčuľami. Ako aj základné pravidlo, vstupovať na klzisko len v korčuliach,“ ozrejmila pravidlá hovorkyňa radnice Veronika Kmetóny Gazdová. A ako to vyzerajú prvé zábery z inštalácie spred Divadla Jonáša Záborského? Pozrite si to v našej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Klzisko v Prešove dostalo reálne kontúry: Inštalácia v obrazoch
13
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM