Tlačové správy

V Bratislave pokrstili iMAMU, netradičnú novinku na slovenskom knižnom trhu

Aj vy riešite, ako zladiť prácu, rodinu a koníčky? S touto vetou sa čitateľom prihovára netradičná novinka na slovenskom knižnom trhu. Kniha iMAMA od slovenských autorov Jany Šimkovičovej a Pala Hlubinu.

Ilustračný obrázok k článku V Bratislave pokrstili iMAMU, netradičnú novinku na slovenskom knižnom trhu
27
Galéria

Prináša príbehy Sloveniek, ktorým sa počas materskej dovolenky podarilo nielen postarať o deti, ale ešte aj naštartovať úspešné podnikanie alebo projekt.

Knihu iMAMA, s podtitulom Ako zladiť prácu s rodinou a nezblázniť sa, pokrstili v Bratislave, v kníhkupectve Panta Rhei v piatok 23. októbra 2017. Na krste, na ktorý prišla takmer stovka ľudí a zástupcov médií, boli aj niektoré z respondentiek, ktoré naživo dopovedali svoje príbehy – medzi nimi Lenka Šoóšová, Silvia Mahútová či Katarína Čabáková.

Krstnou mamou knihy iMAMA sa stala Lea Grančič, známa slovenská trénerka, ktorá na Slovensko priniesla cvičebné metódy deepWORK a bodyART. Knižku pokrstila detským šampanským spolu so svojou dcérkou Tamarkou. Výber krstnej mamy nebol náhodný. Malá Tamarka sa narodila s vrodenou vadou, ktorej liečba je veľmi nákladná, preto príspevok z každej predanej knihy pôjde na konto občianskeho združenia, ktoré má pomôcť Tamarke prefinancovať drahé operácie v Nemecku.

„Keďže už som aj ja iMAMA, viem, že to niekedy nie je ľahké. Práve preto je veľmi fajn, že takéto knihy máme,“ povedala o knihe Lea Grančič a dodala: „Bolo mi cťou pokrstiť novú knihu iMAMA. Prajem jej veľa veľa čitateľov – pevne verím, že v nej nájde inšpiráciu, motiváciu a možno aj podnet veľa žien a možno i mužov.“

Kniha iMAMA obsahuje príbehy a rozhovory 23 inšpiratívnych žien a jedného muža.

O AUTOROCH

Jana Šimkovičová je zakladateľká portálu CVIČTE.SK, jedného z najobľúbenejších slovenských portálov o cvičení a zdravom životnom štýle. Je autorkou viacerých úspešných kníh, medzi inými aj bestselleru ZDRAVÉ RÝCHLOVKY.

Palo Hlubina je publicista a autor štyroch kníh, aktuálne je v predaji aj jeho kniha šokujúcich poviedok o tom, kam smeruje tento svet Aj toto sa môže stať.

O VYDAVATEĽOVI

FITnamotávka je vydavateľstvo, ktoré sa špecializuje na knihy z oblasti cvičenia, zdravej stravy a zdravého životného štýlu. Jeho riaditeľom je Kamil Šimkovič, z ktorého nápadu vznikla aj najnovšia kniha vydavateľstva – iMAMA.

V Bratislave pokrstili iMAMU, netradičnú novinku na slovenskom knižnom trhu
27
Galéria
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM