Rôzne

Už teraz si značte do kalendárov: 5 top podujatí na Domaši počas tohto leta

Domaša v lete ožíva. A to nielen príchodom návštevníkov, ale aj viacerých podujatí. Vybrali sme pre vás 5 z nich, o ktorých rozhodne treba vedieť.

Ilustračný obrázok k článku Už teraz si značte do kalendárov: 5 top podujatí na Domaši počas tohto leta
Zdroj: TASR

9. júl 2016: Okolo Domaše

Ani tento rok nebude chýbať najväčšie cyklistické podujatie na Domaši, cyklopreteky s názvom Okolo Domaše. Štart aj cieľ čakajte na Dobranskej ulici v rekreačnej oblasti Dobrá. Súčasťou akcie budú občerstvovacie stánky či tradičný guľáš. Hudobné skupiny sa postarajú o kultúrnu vsuvku.

15., 16. júl 2016: Miss Domaša

Domaša bude hľadať svoju kráľovnú. A to v rekreačnej oblasti Dobrá. Podujatie je naplánované rovno na dva dni, pričom hlavný program by mal byť v sobotu. Vystúpia v ňom známe mená a kapely ako Separ, Tublatanka, Adam Ďurica, Mafia Corner či Kandráčovci. Prím však budú hrať, ako inak, krásne dievčatá.

Prečítajte si tiež: Domaša sa vie postarať o nádherné zážitky: 10 skvelých fotiek, ktoré vás o tom okamžite presvedčia

16. júl 2016: Majstrovstvá SR vo vodnej cyklistike

Zaujímavé športové podujatie. Dvojice budú súťažiť v rýchlosti tentoraz na vodných bicykloch a to na vopred vyznačenej trase v zátoke na Dobrej. Máte chuť sa pripojiť? Netradičná akcia je pod organizačnou taktovkou Tvorivej dielni Michala Kačmára z Prešova a obce Kvakovce.

23. júl 2016: Diaľkové plávanie z Dobrej na Evu

Trúfate si? Klub otužilcov Vranovské vydry a obec Kvakovce pozývajú aj na 1. ročník diaľkového plávania. Plávať sa bude zo zátoky na Dobrej do rekreačnej oblasti Domaša Eva. bezpečnosť budú zaisťovať záchranné člny a to počas celej trasy.

Prečítajte si tiež: Na stole je megaprojekt: Z Domaše chcú spraviť celoročný dovolenkový raj! VIZUALIZÁCIE vnú­tri

5. – 7. august 2016: Hip hop žije východ 2016

Toto leto mieri na Domašu aj veľký hip-hopový festival s exkluzívnymi koncertami interpretov, nielen zo slovenskej scény. Ak patríte k fanúšikom tohto hudobného žánru, máte sa načo tešiť. Malá ochutnávka, koho si ta budete môcť vychutnať: Kontrafakt, Majk Spirit, Separ, Ektor, Moja Reč…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM