Ľubomír Hudačko Kultúra

Unipo fest 2015 v Prešove sa blíži: Headlinerom je Desmod, znieť bude aj Karel Gott!

Nielen študenti sa majú na čo tešiť! Už o niekoľko dní je tu šanca vychutnať si pred skúškami kvalitnú hudbu v priestoroch areálu Prešovskej univerzity. Obľúbený Unipo fest bude hostiť nejednu známu kapelu, headlinerom bude Desmod. Znieť však bude aj Karel Gott.

Ilustračný obrázok k článku Unipo fest 2015 v Prešove sa blíži: Headlinerom je Desmod, znieť bude aj Karel Gott!
Zdroj: Dnes24.sk

Po minuloročnom úspešnom ročníku, keď ľudí zabavil okrem iných aj Polemic, si študenti majú možnosť vychutnať dávku obľúbenej hudby aj v roku 2015.

„Znovu prinášame festival, kde nebudú chýbať známe kapely zo slovenskej hudobnej scény. Aj tento rok máme pripravené vystúpenia obľúbených kapiel, freestyle show, kvalitné občerstvenie, kopec súťaží o vecné ceny a omnoho viac,“ pozývaju na festival organizátori.

Vstup bude tradične pre držiteľov ISIC preukazu za jedno euro, bez neho si priplatíte dvojnásobok a špecialitou je pivo pre prvých 1000 navštevníkov zadarmo. „Modlíme sa už teraz všetci spoločne za pekné počasie na stredu 29.04.2015, aby nám aj tohtoročné zakončenie akademického roka vyšlo na jednotku s hviezdičkou,“ dodávajú organizátori.

A ktoré kapely na podujatí v areáli Prešovskej univerzity teda vystúpia? Príde Desmod, Rammstein revival, Sám sebou, Heľenine oči, Odtiaľ potiaľ, City a znieť budú aj hity božského Káju vďaka formácii Karel Gott rock show.

Známy spevák zachytený na VIDEU v Prešove: V meste to roztočil s pouličnými muzikantmi!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM