Ľubomír Hudačko Krimi

Týždeň v našom kraji začal s veľkou kontrolou: Policajti odnímali vodičáky!

Na cestách Prešovského kraja vykonali policajti ďalšiu dopravnú akciu. Tentoraz aj so zameraním na kontrolu dodržiavania pravidiel cestnej premávky. Museli však zadržať aj vodičské preukazy, až v troch prípadoch sa tak stalo pre alkohol!

Ilustračný obrázok k článku Týždeň v našom kraji začal s veľkou kontrolou: Policajti odnímali vodičáky!
Zdroj: Webnoviny.sk

Muži zákona sa zamerali aj na nemotorových účastníkov, aj na používanie reflexných prvkov alebo reflexných bezpečnostných odevov za zníženej viditeľnosti cyklistami a chodcami a povinnosti vodičov voči chodcom a k zabezpečeniu dodržiavania povinností chodcov voči vodičom a na kontrolu zákazu požívania alkoholu a iných látok pred alebo počas jazdy.

V pondelok 22.9. v čase od 6:00 do 10:00 hodiny zistili policajti celkovo 154 priestupkov, z ktorých bolo 122 vyriešených blokovou pokutou, 31 napomenutím a oznámený bol 1 priestupok. Požitie alkoholu bolo zistené u 3 vodičov motorového vozidla a u 1 nemotorového účastníka cestnej premávky,“ uviedol hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Podpľa hovorcu bolo teda zadržaných 9 vodičských preukazov, z toho 3 pre alkohol a 6 pre insolventnosť. Zadržané boli aj 3 osvedčenia o evidencii vozidla.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM