Krimi

Týchto chvíľ pred prešovským obchoďákom môže muž (73) ľutovať: Veď čítajte, čo sa mu prihodilo

Polícia uviedla, že muž (73) osobne oznámil na jej oddelenie Prešov–Juh, že došlo k trestnému činu a to na parkovisku pred jedným z obchodných domov v Prešove, na Ul. Košickej.

Ilustračný obrázok k článku Týchto chvíľ pred prešovským obchoďákom môže muž (73) ľutovať: Veď čítajte, čo sa mu prihodilo
Zdroj: TASR

„Preverovaním oznámenia bolo zistené, že neznámy páchateľ si včera okolo 15.40 hod., nálezom prisvojil koženú čiernu tašku, ktorej obsahom bola finančná hotovosť, osobné doklady, doklady k motorovému vozidlu ako aj zväzok kľúčov. Predmetnú tašku poškodený muž nedopatrením ponechal voľne položenú v nákupnom vozíku a z miesta s nákupom odišiel domov. Škoda bola vyčíslená na sumu 1 140 eur,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Tá zároveň dodala, že poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Prešove na základe tejto udalosti začal trestné stíhanie pre prečin zatajenie veci. „Páchateľ sa protizákonného konania dopustil tým, že si prisvojil cudziu vec nálezom, omylom alebo iným spôsobom. Trestná sadzba odňatia slobody pre páchateľa sa vzhľadom na výšku škody môže vyšplhať až na päť rokov,“ povedala Migaľová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM