Krimi

Tretia smrť na železnici v kraji za týždeň: Žena (†48) ležala dole tvárou na koľajniciach!

Už tretí smrteľný prípad na koľajniciach v kraji. Ten prvý sa stal uplynulý piatok na trati Humenné – Udavské, druhý v ten istý deň na trati Veľký Šariš – Prešov, pričom tu išlo o samovraždu. Smrť na koľajniciach kosila opäť...

Ilustračný obrázok k článku Tretia smrť na železnici v kraji za týždeň: Žena (†48) ležala dole tvárou na koľajniciach!
Zdroj: TASR

A to v utorok 9.9. o 19:45 na úseku trate železničných zastávok Komárany a Vranov nad Topľou, kde osobný vlak zrazil a usmrtil ženu (†48) z obce Soľ.

„Rušňovodič uvedeného vlaku uviedol, že asi 50 m pred vlakom spozoroval neznámu osobu ako leží dole tvárou na koľajniciach. Ihneď preto použil  rýchločinné brzdenie, ale stretu vlaku s osobou už nedokázal zabrániť,“ priblížil krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Po zastavení vlaku približne 250 m od zrážky rušňovodič ihneď utekal na miesto, zrazená osoba však nejavila žiadne známky života.  Na miesto boli privolaní záchranári, ktorí už nedokázali pomôcť a mohli len konštatovať smrť.

„Privolaný obhliadajúci lekár ako príčinu smrti uviedol devastačné zranenia nezlučiteľné zo životom a nariadil súdno-lekársku pitvu. Prípad vyšetruje oddelenie ŽP PZ Prešov ako prečin usmrtenia,“ dodal policajný hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM