Ľubomír Hudačko Futbal

Tréner Jantek o návrate Šestáka do Tatrana: Ponuku má, rozhodnutie je na ňom

Fortuna lige by návrat skúseného futbalistu prospel. Stano Šesták kedysi hral za Tatran Prešov a tréner Jantek hovorí, že ponuku má. Rozhodnutie je na ňom.

Ilustračný obrázok k článku Tréner Jantek o návrate Šestáka do Tatrana: Ponuku má, rozhodnutie je na ňom
Zdroj: TASR

Tatran Prešov sa podľa všetkého nebude musieť strachovať kvôli vypadnutiu do II. ligy, nedávne odstúpenie Spartaka Myjava z najvyššej súťaže túto situáciu výrazne uľahčilo.

Napriek tomu sa stále skloňuje meno Stanislava Šestáka v súvislosti s možným návratom do niekdajšieho pôsobiska. Aby pomohol Tatranu dostať sa na vyššie priečky. Ako túto tému vidí tréner Miroslav Jantek? „So Stanom Šestákom sme sa stretli, bavili sme sa o vízií z našej a jeho strany, dostal ponuku, rozhodnutie je na ňom. Určite bude mať aj iné návrhy na spoluprácu, ale ja by som bol veľmi rád, ak by ostal verný Tatranu,“ povedal pre oficiálny web klubu 1fctatran.sk.

Privítali by ste návrat Stana Šestáka do Tatrana Prešov?

Nováčik zo Šariša má v lige najhoršiu ofenzívu a preto by sa mu hrotový útočník náramne hodil. Takáto možnosť tkvie ešte v podobe Pavla Šafranka, ktorý by sa mal vrátiť z hosťovania v Podbrezovej. Tam však Horehronci rozohrali parádnu partiu a po jeseni sú na senzačnom 2. mieste.

„Pavol Šafranko sa „papierovo“ vracia po hosťovaní z Podbrezovej, kde si vybojoval stabilné miesto, strieľa či vytvára góly, aj on je v ligovom reprezentačnom výbere. Je to náš hráč, takže rokujeme o ďalšom postupe, aj v tomto prípade budem rád, ak Pavol ostane v Prešove. No nesmieme zabúdať na to, že vidina futbalovej Európy v Podbrezovej je naozaj silným lákadlom,“ dodal Jantek v rozhovore.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM