Aktualizované Ľubomír Hudačko Krimi

Tragédia: Na ceste vyhasol ďalší mladý život. Vodič (†29) peugeotu zahynul po zrážke s kamiónom!

Na ceste došlo k tragickej dopravnej nehode. Zrážku kamiónu a osobného auta neprežil mladý vodič (†29) Peugeotu 207. Cesta kvôli nešťastiu musela byť uzavretá.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia: Na ceste vyhasol ďalší mladý život. Vodič (†29) peugeotu zahynul po zrážke s kamiónom!
Zdroj: Policajný zbor SR

Cestu I/18 v obci Bertotovce, v okrese Prešov v smere na Poprad, museli vo štvrtok v noci uzavrieť. Na mieste totiž došlo k zrážke kamiónu a osobného auta. Uviedli tak z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

V čase okolo 20:30 h viedol v smere od Bertotoviec mladík (†29) z Hendrichoviec, okr. Prešov, Peugeot 207. „Z doposiaľ nezistených príčin náhle vybočil do protismeru a čelne narazil do ľavej prednej časti protiidúceho kamióna MAN. Vodič osobného auta utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. Nikto iný sa pri nehode nezranil,“ povedal policajný hovorca Daniel Džobaník.

Hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel konkretizoval zásah záchranárov. „Na mieste zasahovali dve posádky záchranárov, lekár však už len skonštatoval, že muž zraneniam na mieste podľahol,“ dodal. Premávka tak v noci bola odklonená z obce Široké cez obce Víťaz, Ovčie, Hrabkov, Križovany a Chminianská Nová Ves.

Predbežná škoda na vozidle Peugeot 207 je vo výške najmenej 3500 eur a na vozidle MAN vo výške najmenej 4 500 eur. Vozidlo Peugeot 207 bolo zaistené pre potreby znaleckého skúmania. Nehodu vyšetruje prešovský vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Ide už o druhú tragickú nehodu, ktorá sa stala na cestách v našom okolí v tomto týždni. Len pred dvoma dňami došlo totiž k inému nešťastiu. Zrážku s nákladiakom neprežila mladá žena (†32) z Humenného. K tejto smrteľnej nehode došlo na ceste 1/18 medzi Nižným Hrabovcom a Strážskym.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM