Kultúra

Toto sú TOP akcie tohto týždňa v Prešove: Vyberajte už teraz

Ďalší septembrový týždeň je už tu. Pripravili sme pre vás náš výber naj podujatí, ktoré sa počas neho uskutočnia v Prešove.

Ilustračný obrázok k článku Toto sú TOP akcie tohto týždňa v Prešove: Vyberajte už teraz
Zdroj: Zuzana Balenčin

Zuzana Mikulcová

12. septembra 20.00 v Chris­tianii

Nový projekt speváčky spája slovenské texty s pop-soulom a s prvkami elektronickej hudby. Koncom minulého roka vydala svoj druhý štúdiový album s názvom Dievča.

Burza starožitností a kuriozít

13. septembra 8.00 na Pešej zóne

Každomesačná burza obľúbená u tých, ktorým sa páčia starožitnosti. Týchto búrz sa zúčastňujú aj návštevníci a predajcovia z viacerých susedných krajín.

Život je life

13. septembra 19.00 vo Wave

Autorská inscenácia inšpirovaná struhujúcimi životnými udalosťami, Čapkovou Dášenkou, Hanksovým písacím strojom a trochu aj Džibránovým Rozumom do vrecka. Pretože život je life.

The Youniverse

13. septembra 20.30 v Chris­tianii

Debutový album hudobnej skupiny The Youniverse, nazvaný podľa farebného modelu Cmyk, predstavuje hypermoderný upgrade ošúchaného blues-rocku, ktorý má potenciál zaujať aj v zahraničí.

Prešovské trhy a parkúrové preteky

13. až 15. septembra v Jazdeckom areáli

Príďte sa zabaviť a užiť si atmosféru tohoto podujatia. Čakajú vás gurmánske špeciality, občerstvenie, ukážky remesiel, súťaže a atrakcie pre deti. Na programe bude aj 9. ročník Parkúrových pretekov.

Prešov Half Marathon 2019

14. septembra 10:00 na Hlavnej

Začne sa aj 2. ročník polmaratónu a to v srdci Šariša. Podujatie prinesie okrem iného športový zážitok, výsledkom čoho bude dobrý pocit pretekára zo samého seba, z odvedeného výkonu a emócií na trati a v cieli.

Pierott Day 2019

14. septembra 13:00 v Lanovom centre

Deň pre deti a celé rodiny. Môžete sa tešiť na množstvo zážitkov a športových podujatí. Vstup je bezplatný.

N3O – nový album

14. septembra 20.00 v Stromoradí

Slovenské reggae s prvkami ľudovej hudby, dubu a funku, ktoré na prvé počutie zaujme uvedomelými textami. Hudba, ktorá keď niekam príde, prinesie vysokú dávku pozitívnej energie.

Vedeli ste, že nedávno sa v areáli Dopravného podniku mesta Prešov konal Deň otvorených dverí? Kliknite si fotogalériu, ako prebiehal.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Boli sme pri tom: Dopravný podnik otvoril pre verejnosť brány svojho areálu
20
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM