Ľubomír Hudačko Rôzne

TOP klikané videá na internete z Prešova: Drift, adrenalínoví nadšenci aj laserová šou dídžeja

Doba internetu neustále napreduje a získava na popularite každým dňom. Takmer každý mobil poskytuje možnosť kvalitného nahrávania a za ten čas sa na internete objavilo množstvo zaujímavých videí aj z Prešova. Pozrite si tie najklikanejšie z portálu Youtube. :-)

Ilustračný obrázok k článku TOP klikané videá na internete z Prešova: Drift, adrenalínoví nadšenci aj laserová šou dídžeja
Zdroj: YouTube.com

Upozorňujeme, že 5 vybratých TOP videí z Prešova nepredstavuje reálny rebríček najklikanejších videí. Nie sú tu zaradené videá vyprodukované médiami či dobové zábery.

Rovnako sme vynechali aj nedôstojné videá vo vzťahu k „účinkujúcim“ a do výberu sme nezaradili ani dvojicu veľmi klikaných videí, ktoré však obsahom nie sú vhodné pre mladšie ročníky :-). Niektoré sme taktiež mohli omylom prehliadnuť.

Čo teda nájdete v tomto výbere? Suverénne a bezkonkurenčne najklikanejšie je Drift video pri Mestskej hale spred štyroch rokov s viac ako miliónom pozretí. Bodovalo aj aj laserové video Dj Tiesta (2010) a tiež školský projekt alebo Slovak remake of Pimp my ride (2007). Z prešovských hudobníkov vedie kapela Komajota a jej Mesto v nás (2008) a nad stovku tisíc pozretí sa dostali takisto aj adrenalínoví nadšenci Suffering Guys (2013). Videli ste už všetky? :)

Foto: youtube

Najklikanejšie youtube videá v Prešove: Tieto to sú!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM