Ľubomír Hudačko Rôzne

TOP 7 udalostí týždňa: Východniar baví Facebook svojou story aj dedinka pri Prešove, čo žne úspech

Ďalší týždeň ubehol ako voda a priniesol mnoho zaujímavého. My sme sa pozreli na udalosti, ktoré najviac zarezonovali v metropole Šariša. Čo všetko zaujalo našich čitateľov? Tu je PREHĽAD.

Ilustračný obrázok k článku TOP 7 udalostí týždňa: Východniar baví Facebook svojou story aj dedinka pri Prešove, čo žne úspech
Zdroj: TASR

Dedinka pri Prešove láka svojou útulnosťou a tichom ľudí a tak tam pribúdajú nové domy. Tie v obci Podhradík rastú ako huby po daždi. Tieto skutočnosti sú lákadlom pre ľudí z mesta, ktorí si tu začali budovať svoje domovy.

Mladý majiteľ auta (28) musel ostať po útoku na jeho štvorkolesového tátoša v šoku. Podľa polície mu mali po aute skákať a a aj doň kopať. Viac sa dočítate v tomto článku: Kopy aj skoky po vozidle na Šváboch!

Obec Ľubotice získa návratnú finančnú výpomoc od štátu vo výške 200 000 eur na vyriešenie dlhotrvajúceho sporu so spoločnosťou Mijosta Prešov a jej spoločníkmi. Na rokovaní túto pomoc schválila vláda.

Na začiatku roka za opravu skladu spísali petíciu aj obyvatelia mesta Prešov, kde sa v priebehu šiestich týždňov podpísalo 6252 ľudí. A už sa pracuje na tom, aby sa sklad vynovil!

Pri kontrole mu dychovou skúškou bola nameraná hodnota 2,48 promile. Prešovčan (37) čelí problémom. Keď ho na ulici stopli za volantom auta muži zákona, dali mu fúkať. A nafúkal veru nemálo!

Traja cestovatelia, sedem dní a 600 kilometrov. Týmito slovami sa začína parádne video, ktoré v štyroch minútach poukazuje na krásy srdca východu. Oplatí sa vidieť!

Stránka priznaní na sociálnej sieti uverejnila úplne obyčajný príbeh východniara. Ten svoj zážitok však vykreslil s takým vtipom, že svojou story pobavil množstvo ľudí na Facebooku. A teraz vyvolá úsmev na perách zaručene aj vám, veď čítajte :)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM