Ľubomír Hudačko Správy

TOP 5: Najčítanejšie články týždňa z Prešova a okolia

Ďalší júlový týždeň sa už blíži ku koncu. Prinášame vám v jednej kocke články z Prešova a okolia, ktoré u našich čitateľov zarezonovali najviac.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5: Najčítanejšie články týždňa z Prešova a okolia
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Pokémoni v Prešove

Prešovčanov zasiahol nový ošiaľ. Postupne mu prepadáva čoraz viac ľudí, pretože aj naše mesto už zasiahla nová mánia v podobe hľadania pokémonov. Mladým s mobilmi v ruke začal virtuálny svet presahovať do reálneho priestoru. Pokémon GO je mobilná hra, ktorú si môžete stiahnuť do svojho telefónu. Sprístupnená bola síce len pred niekoľkými dňami, no už za krátky čas vyvolala celosvetový ošiaľ. O čo vlastne ide?

Pracovné ponuky

Nájsť si novú prácu, to nemusí byť žiadna hračka. Aj vás zaujíma, aké miesta sú v súčasnosti v Prešove voľné? Zorientovať vám pomôže náš špeciálny prehľad. Z údajov ústredia práce (aktuálnych k 18.7.2016) sme vybrali presne 60 voľných pracovných miest. Všetky sú z Prešova. Ak si teda hľadáte prácu alebo chcete vymeniť aktuálny džob za nový, toto rozhodne stojí za preštudovanie.

Atrakcie v okolí

Aj okolie Prešova ponúka rôzne zaujímavé možnosti vyžitia. Treba ich však najprv objaviť. Pozrite si našich 5 tipov na super lákadlá. Pripravili sme pre vás prehľad atrakcií, o ktorých ste možno ani nevedeli. Skúste využiť blízke okolie na spoznávanie niečoho zaujímavého a nového.

Akcie na Delni

Na Prešovskej Delni to bude žiť. Chystá sa totiž nejedno zaujímavé podujatie. Pozrite si program akcií, ktoré tam sú v pláne. V ostatnom mesiaci to totiž na prírodnom kúpalisku ožilo. Po vrchole, ktorým bol Dobrý festival to ešte rozhodne neskončilo.

Pivný festival

Zaujala vás aj informácie o štarte obľúbeného Pivného festivalu v Prešove. Do kultúrneho programu pribudla ďalšia známa kapela. Informovali sme vás aj o tom, čo sa stalo tohtoročnou novinkou. Pivný festival a jeho 6. ročník v Prešove už odštartoval. Zahrajú interpreti ako Kristína, Aya či Heľenine.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM