Tlačové správy

Tip do kina + SÚŤAŽ: Najslávnejší hrdina X-Menovskej ságy sa s vami rozlúči veľkolepo

Najslávnejší hrdina X-Men-ovskej ságy – Wolverine – prichádza do slovenských kín v podaní Hugha Jackmana. Dobrodružný akčný film Logan: Wolverine sa filmovým fanúšikom predvedie už od 2. marca 2017.

Ilustračný obrázok k článku Tip do kina + SÚŤAŽ: Najslávnejší hrdina X-Menovskej ságy sa s vami rozlúči veľkolepo
Zdroj: CinemArt

Wolverine však stráca schopnosť uzdravovania. Naviac je na všetko skoro sám. Z X-Menov prežíva ešte Charles Xavier, známy tiež ako Profesor X (Patrick Stewart), ktorý je ale vážne chorý. Spoločne sa ukrývajú v opustenej továrni na americko-mexickej hranici. Ich utajenie skončí, keď sa objaví Laura (Dafne Keen), dievča, ktoré vyniká rovnakými schopnosťami ako Wolverine.

Čoskoro sú všetci traja hrdinovia na úteku. Majú k dispozícii len zvyšky síl starých X-menov a Laurine schopnosti, ktoré však ona sama ťažko zvláda. A tak prichádza čas, aby Wolverine v sebe našiel silu nielen na boj, ale na to, aby Laure odovzdal svoje skúsenosti.

Zdroj: YouTube.com

Wolverine je asi najslávnejší hrdina X-Men-ovskej ságy. Je tiež postavou, ktorá Hugha Jackmana preslávila a práve v tomto poslednom titule Logan: Wolverine sa s ňou lúči. „Myslím, že tento film je oveľa skutočnejší a oveľa ľudskejší než čokoľvek, čo jsme v sérii X-Men doteraz urobili. Cítim, že Wolverine môže byť jednou z najtemnejších a najzložitejších postáv v komiksovom universe,“ prezradil Jackman no svojom hrdinovi.

Vyhodnotenie súťaže

Traja výhercovi a ceny, ktoré vyhrali:

2 lístky do kina: Ľubomír Babej, Kristína Lipovská
Mikina k filmu Logan: Dominika Dubová

Zapojením sa do súťaže súhlasíte so štatútom súťaže.

Najslávnejší hrdina X-Menovskej ságy sa s vami rozlúči veľkolepo
12
Galéria
Zdroj: CinemArt
Zdroj: CinemArt
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM