Ľubomír Hudačko Rôzne

Tínedžeri v Prešove išli s farbou von: Päť miest, kam voláme dievčatá na prvé rande

Láska úraduje v každom veku. Svoje o tom vedia aj mladí Prešovčania, ktorí len práve začínajú randiť, alebo už majú prvé randenia či frajerky za sebou. Spýtali sme sa ich, aké miesta volia, alebo by zvolili na prvé stretnutia s dievčatami práve v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Tínedžeri v Prešove išli s farbou von: Päť miest, kam voláme dievčatá na prvé rande
Zdroj: TASR

Zábava v klube na diskotéke či posedenie v podniku. Tak trávia spoločné chvíle aj mnohé mladé prešovské páriky. Romantické rande pod holým nebom je však u nich tiež stále v kurze. My sme sa preto spýtali, kam najradšej brávajú svoje polovičky na prvé rande. Týchto päť miest u nich zabodovalo najviac.

Kalvária

Jednoznačnou voľbou pre Tomáša (18) je prešovská Kalvária. Hoci na úplný vrch potrebujete trochu lepšiu kondíciu, za odmenu bude parádny výhľad. „V exteriéroch Prešova azda ani nie je lepšia možnosť na rande. Páriky tu trávia veľa času, neodradili ich ani zákazy. Romantika ako vyšitý za každého počasia, tento priestor je jasná jednotka,“ hovorí mladík z Prešova.

Centrum mesta

Neurazí ani klasická prechádzka v centre mesta. Aj obyvatelia iných miest neraz potvrdili, že v Prešove je to čarokrásne práve na námestí. „Mám skúsenosť, že centrom sa stačí prejsť raz a už to budete chcieť opakovať aj druhý a tretíkrát. Tak ako aj moja polovička. Práve pri Konkatedrále sme si dali prvý bozk a radi na to spomíname. Určite tu budeme mať aj svadbu a už sa na to veľmi tešíme. Prechádzka tadeto má ozaj nezabudnuteľnú atmosféru,“ vyjadril sa Patrik (17).

Záhrada umenia

Ďalším príjemným a romantickým miestom je Záhrada umenia. To je voľba Jara (18), ktorý sem rád príde na piknik. „Zobral som sem dievča a páčilo sa jej to. Má to príjemnú atmosféru, len škoda, že je tu niekedy nepríjemný neporiadok. Avšak, na piknik ideálne miesto, len tak sadnúť si na deku a rozprávať sa až do noci,“ uviedol a jedným dychom dodal, že túto možnosť odporúča každému.

Park

Trochu ošúchaný, ale za to vždy pôsobivý a jednoduchý tip na randenie je tiež v parku v centre mesta. Veľmi dobre si to uvedomuje aj Milan (19). „Ja tu trávim so svojou polovičkou more času a nič nám nechýba. V zime si zoberieme deku a teplo sa oblečieme, ešte lepšie je to, samozrejme, v lete. Človek sa môže vyvaliť do trávy a naoko ho nič netrápi. Atmosféru nepokazí skutočne nič,“ tvrdí mladík.

Vodopády na trojke

Romantika pri „vodopádoch“ na Sídlisku III je osvedčená pre viaceré páriky. V Prešove máte možnosť vyskúšať teda aj takúto „exotiku“. „Máme to tu radi. Celá táto časť Sídliska III je veľmi pekná a trávime tu ako pár voľné chvíle. Len tak si sadnúť a trochu vypnúť nikdy nezaškodí. V lete sa môžeme opaľovať a mať čas len pre seba. Myslím, že na rande je to príjemné miesto,“ uviedol Štefan (16).

Môže vás zaujímať:

Hrdí sa práve takým aj vaše dieťa? Toto je TOP 10 mien prešovských novorodencov

Dajte týmto záberom 3 minúty a nebudete ľutovať: VIDEO, ktoré poteší oči každého Prešovčana

Top slávy sa im nedostalo, rozhodne však stoja za pozornosť: 5 zaujímavostí v okolí Prešova, ktoré by bol hriech nezažiť

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM